Рецепт Веганські морквяні котлети фото

Веганські морквяні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 45 хв.

Рецепт морквяних котлет в духовці. У складі немає яєць, тому блюдо підходить для веганів. Готується дуже просто, недовго і будуть потрібні найпростіші інгредієнти. Беріть на замітку, виходить смачно!

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати веганські морквяні котлети. Зі спецій в морквяний фарш можна додати паприку, порошковий цибулю і часник. Котлети також можна обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді.

  • Морква - 500 грам
  • Манька - 1/2 склянки
  • Вода - 1/2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(1 ст.Л. - для смаження, 1 ст.Л. - в фарш)
веганські морквяні котлети - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
веганські морквяні котлети - фото крок 2
Натріть моркву на тертці. Потім тушкуйте з невеликою кількістю води протягом 15 хвилин.
веганські морквяні котлети - фото крок 3
Додайте до тушкованої моркви всі інші інгредієнти, перемішайте.
веганські морквяні котлети - фото крок 4
Фарш має вийти липким, але не дуже щільним. Манку краще додавати поступово.
веганські морквяні котлети - фото крок 5
Мокрими руками сформуйте з маси котлети. Запікайте 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
веганські морквяні котлети - фото крок 6
Веганські морквяні котлети готові, смачного!

Схожі рецепти