Ватрушки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знати, як приготувати ватрушки з яблуками? Вам буде потрібно готове дріжджове тісто, трохи кориці і яблука будь-якого сорту. Готові ватрушки перед подачею на стіл остудіть.
Можете взяти готове дріжджове тісто або зробити його самостійно. Розділіть його на невеликі шматочки, потім розкачайте в коржик і зробіть всередині поглиблення. Подрібніть яблука і викладіть їх всередину поглиблення. Додайте до яблук мед, можна також покласти корицю, гвоздику, мускатний горіх.
- Дріжджове тісто - 0, 5 кілограма
- Яблука - 3 штуки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 40 грам
1
Розкачайте тісто в пласт близько 0, 8 см в товщину. Візьміть блюдце або будь-яку круглу форму і виріжте невеликі кружечки.
2
У центрі кожного кружечка зробіть поглиблення за допомогою гранчака або чашки.
3
Яблука очистіть від шкірки і розрізати навпіл, видаліть насіння і наріжте їх невеликими шматочками.
4
У сковороді розтопіть вершкове масло, додайте яблука, корицю і мед, Тушіте 10-15 хвилин, щоб яблука стали м'якими.
5
У поглиблення викладіть яблучну начинку, надішліть ватрушки в розігрітий до 200 градусів духовку на двадцять хвилин.
6
Готові ватрушки дістаньте з духовки, залиште їх на 15 хвилин і подавайте.