Ватрушки з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт ватрушки з варенням - приготування солодкої випічки з яблучним і черносмородиновим варенням. Традиційний сімейний рецепт смачних ватрушек.
Тісто замішується з борошна, яєць (4 штуки), сметани, цукру і масла, після чого накривається плівкою і настоюється півгодини на холоді. Для цих цілей може підійти і холодильник.
З готового тіста формуються джгути, які розрізаються порційно і підкочується в кульки. Потім розкачати їх і розкладіть по листу, який змазаний олією. Краї коржиків необхідно загнути, тим самим зробивши невеликі бортики. Змастіть їх яйцем і відправте в духовку, щоб пиріжки трохи подрумянились.
Викладіть на середину ватрушек яблучне варення, а по краях варення зі смородини. Випікайте в духовці до готовності. Смачного!
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - 200 грам
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 100 грам
- Варенье яблочное- 1/2 склянки
- Варенье черносмородиновое- 1/2 склянки
З готового тіста формуються джгути, які розрізаються порційно і підкочується в кульки. Потім розкачати їх і розкладіть по листу, який змазаний олією. Краї коржиків необхідно загнути, тим самим зробивши невеликі бортики. Змастіть їх яйцем і відправте в духовку, щоб пиріжки трохи подрумянились.
Викладіть на середину ватрушек яблучне варення, а по краях варення зі смородини. Випікайте в духовці до готовності. Смачного!