Варення з жимолості
(покроковий рецепт з фото)
Ягоди жимолості з'являються на початку літа. Це сині ягоди кисло-солодкого або злегка гіркуватого смаку і ніжного аромату, іноді пахнуть суницею. Спробуйте варення з жимолості, воно суперкорисне!
Важко знайти варення багатше корисними речовинами, ніж варення з жимолості. Неймовірно корисне і, до речі, смачне. Можна додати пакетик пектину, щоб варення з жимолості набуло більш желеподібну консистенцію. Розфасуйте варення по маленьких баночках, і вам буде з чим заглянути в гості на зиязикай чаювання. Спробуйте приготувати, рецепт варення з жимолості - вам на допомогу. Успіхів!
- Жимолость - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Вода - 1 Склянка
Зібрати або купити жимолость.
Промити ягоди в проточній воді, обсушити.
У каструлю налити води, всипати цукор і зварити сироп.
У киплячий сироп всипати ягоди і варити 40 хвилин помішуючи. Варення повинне постійно кипіти.
Готове варення розкласти по банкам. Смачного!