Рецепт Варення з замороженої журавлини фото

Варення з замороженої журавлини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Журавлина , Полуниця
Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати варення з замороженої журавлини, то цей рецепт вам прийде на допомогу! Щоб не було так кисло, будемо варити його разом з полуницею і доводити до густоти джему.

Опис приготування:

Таке варення з замороженої журавлини в домашніх умовах вже давно стало моїм улюбленим, виходить такий собі кисло-солодкий конфітюр, який зручно додавати в будь-яку випічку або їсти самостійно. Корисно, запашний, і дуже смачно, знаючи, як зробити варення з замороженої журавлини, ви просто зобов'язані його приготувати!

  • Журавлина - 800 грам
  • Полуниця - 200 грам
  • Цукор - 1 кілограм
варення з замороженої журавлини - фото крок 1
1. Заморожені ягоди засипаємо цукром, залишаємо стояти на ніч.
варення з замороженої журавлини - фото крок 2
2. Вранці ставимо на вогонь, як раз виділиться сік і рідина. Доводимо до кипіння, варимо на маленькому вогні ще півгодини.
варення з замороженої журавлини - фото крок 3
3. Знімаємо піну, пробуємо на цукор. Акуратно заважаємо.
варення з замороженої журавлини - фото крок 4
4. Уварюємо варення до того стану, яке вам подобається. Я варю ще півгодини, поки воно зовсім не потемніє і загусне.
варення з замороженої журавлини - фото крок 5
5. Переливаємо в стерильні баночки і закочує на зиму!

Схожі рецепти