Рецепт Варення з замороженої вишні фото

Варення з замороженої вишні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Вишня, Заморожена вишня
На сніданок
Заготовки, Варення

Варення з замороженої вишні готується за тим же принципом, що зі свіжої. Raznitsa-й, що заморожену вишню слід розморозити. Вишневе варення - дуже смачне і гарне. Це - відмінний десерт.

Варення з замороженої вишні готується наступним чином. Вишня розморожується, обов'язково треба збереже сік. Потім вишню з соком і іншими інгредієнтами треба викласти в каструлю і варити до загустіння.

Із вказаної кількості вишні вийде близько 1, 3-1, 4 л варення.

  • Вишня заморожена без кісточок - 1, 5 кілограма
  • Пектин - 6 Ст. Ложок
  • Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1/4 склянки
  • Цукор - 5 склянок
варення з замороженої вишні - фото крок 1
1. Викладіть заморожену вишню в друшляк, вниз поставте миску. Сік збережіть.
варення з замороженої вишні - фото крок 2
2. Потім в каструлі змішайте размороженную вишню, сік, пектин, лимонний сік і лимонну цедру.
варення з замороженої вишні - фото крок 3
3. Доведіть до кипіння. Поставте вогонь на середній і варіть, періодично помішуючи.
варення з замороженої вишні - фото крок 4
4. Додайте в каструлю цукор і заважайте, поки він не розчиниться.
варення з замороженої вишні - фото крок 5
5. Понизьте вогонь до середньо-повільного і доведіть до кипіння - бульбашки повинні рівномірно лопатися на поверхні.
варення з замороженої вишні - фото крок 6
6. Варіть варення протягом хвилини. У процесі варіння періодично помішуйте і знімайте на тарілочку піну.
варення з замороженої вишні - фото крок 7
7. Розлийте варення по стерилізованим гарячим баночках і прикрийте стерилізованими кришками, до кінця їх не закручуйте. Поставте баночки з варенням в киплячу воду для стерилізації на 5 хвилин. Потім закрутіть і залиште до охолодження. Варення з замороженої вишні можна зберігати до року. Смачного!

Схожі рецепти