Варення з смородини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, приготування варення зі смородини це довгий і виснажливий процес? Зовсім ні, якщо ви робите його в мультиварці, вам просто потрібно засипати всі в чашу, а далі можете йти відпочивати.
Якщо у вас є мультиварка, то ви можете значно спростити собі життя, ця стосується як приготування повсякденних страв, так і сезонних. Ось взяти, наприклад, варення, зробити його на плиті дуже навіть можна, але, скільки сил ви на це витратите, постійно заважаючи його і перевіряючи, не пригоріла ваша заготівля. А ось з мультиваркою інша справа, ніякої мороки, просто збираємо всі інгредієнти разом, вибираємо потрібний режим і в кінці отримуємо чудовий результат. З цим простим рецептом варення зі смородини в мультиварці ви зробите неймовірно смачне, ароматне і досить густе ласощі, воно зігріє вас зиязиками вечорами і підніме вам настрій. Так що якщо ви є щасливим володарем такої чудової техніки, то вам не складе ніяких труднощів приготувати варення зі смородини в мультиварці в домашніх умовах.
1) Насамперед необхідно перебрати смородину, ретельно її промити і покласти в чашу мультиварки.
2) Тепер всипаємо в чашу цукор, оскільки смородина кислуватий ягода, то я додаю досить багато цукру, але ви можете зменшити його кількість, це справа смаку.
3) Отже, всі інгредієнти в зборі, тому ми включаємо режим "гасіння" і встановлюємо час 1, 5-2 годину, чим довше будете варити, тим густіше вийде варення.
4) Після звукового сигналу розкладаємо гаряче варення по стерилізованим банкам і закриваємо їх кришками.
Таке ароматне варення можна не тільки подавати з чаєм, але і готувати з нього різну випічку, так що експериментуйте на здоров'я, і приємного вам апетиту.
- Смородина чорна - 1 кілограм
- Цукор - 1, 5 кілограма
1) Насамперед необхідно перебрати смородину, ретельно її промити і покласти в чашу мультиварки.
2) Тепер всипаємо в чашу цукор, оскільки смородина кислуватий ягода, то я додаю досить багато цукру, але ви можете зменшити його кількість, це справа смаку.
3) Отже, всі інгредієнти в зборі, тому ми включаємо режим "гасіння" і встановлюємо час 1, 5-2 годину, чим довше будете варити, тим густіше вийде варення.
4) Після звукового сигналу розкладаємо гаряче варення по стерилізованим банкам і закриваємо їх кришками.
Таке ароматне варення можна не тільки подавати з чаєм, але і готувати з нього різну випічку, так що експериментуйте на здоров'я, і приємного вам апетиту.