Рецепт Варення з смородини в мультиварці фото

Варення з смородини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Смородина , Чорна смородина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Думаєте, приготування варення зі смородини це довгий і виснажливий процес? Зовсім ні, якщо ви робите його в мультиварці, вам просто потрібно засипати всі в чашу, а далі можете йти відпочивати.

Опис приготування:

Якщо у вас є мультиварка, то ви можете значно спростити собі життя, ця стосується як приготування повсякденних страв, так і сезонних. Ось взяти, наприклад, варення, зробити його на плиті дуже навіть можна, але, скільки сил ви на це витратите, постійно заважаючи його і перевіряючи, не пригоріла ваша заготівля. А ось з мультиваркою інша справа, ніякої мороки, просто збираємо всі інгредієнти разом, вибираємо потрібний режим і в кінці отримуємо чудовий результат. З цим простим рецептом варення зі смородини в мультиварці ви зробите неймовірно смачне, ароматне і досить густе ласощі, воно зігріє вас зиязиками вечорами і підніме вам настрій. Так що якщо ви є щасливим володарем такої чудової техніки, то вам не складе ніяких труднощів приготувати варення зі смородини в мультиварці в домашніх умовах.

1) Насамперед необхідно перебрати смородину, ретельно її промити і покласти в чашу мультиварки.

2) Тепер всипаємо в чашу цукор, оскільки смородина кислуватий ягода, то я додаю досить багато цукру, але ви можете зменшити його кількість, це справа смаку.

3) Отже, всі інгредієнти в зборі, тому ми включаємо режим"Гасіння" і встановлюємо час 1, 5-2 годину, чим довше будете варити, тим густіше вийде варення.

4) Після звукового сигналу розкладаємо гаряче варення по стерилізованим банкам і закриваємо їх кришками.

Таке ароматне варення можна не тільки подавати з чаєм, але і готувати з нього різну випічку, так що експериментуйте на здоров'я, і приємного вам апетиту.


  • Смородина чорна - 1 кілограм
  • Цукор - 1, 5 кілограма
Якщо у вас є мультиварка, то ви можете значно спростити собі життя, ця стосується як приготування повсякденних страв, так і сезонних. Ось взяти, наприклад, варення, зробити його на плиті дуже навіть можна, але, скільки сил ви на це витратите, постійно заважаючи його і перевіряючи, не пригоріла ваша заготівля. А ось з мультиваркою інша справа, ніякої мороки, просто збираємо всі інгредієнти разом, вибираємо потрібний режим і в кінці отримуємо чудовий результат. З цим простим рецептом варення зі смородини в мультиварці ви зробите неймовірно смачне, ароматне і досить густе ласощі, воно зігріє вас зиязиками вечорами і підніме вам настрій. Так що якщо ви є щасливим володарем такої чудової техніки, то вам не складе ніяких труднощів приготувати варення зі смородини в мультиварці в домашніх умовах.

1) Насамперед необхідно перебрати смородину, ретельно її промити і покласти в чашу мультиварки.

2) Тепер всипаємо в чашу цукор, оскільки смородина кислуватий ягода, то я додаю досить багато цукру, але ви можете зменшити його кількість, це справа смаку.

3) Отже, всі інгредієнти в зборі, тому ми включаємо режим"Гасіння" і встановлюємо час 1, 5-2 годину, чим довше будете варити, тим густіше вийде варення.

4) Після звукового сигналу розкладаємо гаряче варення по стерилізованим банкам і закриваємо їх кришками.

Таке ароматне варення можна не тільки подавати з чаєм, але і готувати з нього різну випічку, так що експериментуйте на здоров'я, і приємного вам апетиту.

Схожі рецепти