Варення з смородини в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Коли на вулиці така гарна погода, стояти на задушливій кухні і робити заготовки зовсім не хочеться, тому я пропоную закликати на допомогу нашу техніку і приготувати варення зі смородини в хлібопічці.
Приготування заготовок ніколи не викликало у мене особливого захоплення, вже дуже мені було прикро, що я повинна годинами стояти на кухні, поки всі інші відпочивають на природі. Але на щастя, сучасна техніка приходить на допомогу господиням і відмінно справляється з різними завданнями, навіть заготовки в ній виходять чудові і сьогодні я розповім вам, як зробити варення з смородини в хлібопічці. Повірте, такі ласощі виходить неймовірно смачним і при цьому ви витратите на його приготування не так вже й багато часу, причому більшу частину роботи візьме на себе техніка. На мій погляд, це дуже зручно: поставив варення готуватися, а сам можеш займатися своїми справами, потім залишиться тільки розкласти готову смакоту по банках, і справа зроблена. Так що з цим простим рецептом варення зі смородини в хлібопічці робота на кухні перетворюється в справжній відпочинок.
1) Для початку ягоди, звичайно ж, потрібно перебрати і ретельно промити, потім відкинути на друшляк, щоб з них стекла рідина.
2) Коли ягоди підсохнуть, викладаємо їх в чашу хлібопічки, додаємо до смородині цукор і ложку лимонного соку.
3) Струшуємо вміст чаші, щоб інгредієнти перемішалися, і встановлюємо її в хлібопічку. Вибираємо режим "джем" і йдемо займатися своїми справами, поки техніка працює.
4) Після закінчення режиму варення буде повністю готове, нам залишається тільки розкласти його по стерилізованим баночках і закатати.
Варення, приготоване в хлібопічці, виходить неймовірно смачне і ароматне, до речі, його можна також робити з червоної смородини та інших ягід. Смачного!
- Смородина чорна - 500 грам
- Цукор - 300 грам
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
1) Для початку ягоди, звичайно ж, потрібно перебрати і ретельно промити, потім відкинути на друшляк, щоб з них стекла рідина.
2) Коли ягоди підсохнуть, викладаємо їх в чашу хлібопічки, додаємо до смородині цукор і ложку лимонного соку.
3) Струшуємо вміст чаші, щоб інгредієнти перемішалися, і встановлюємо її в хлібопічку. Вибираємо режим "джем" і йдемо займатися своїми справами, поки техніка працює.
4) Після закінчення режиму варення буде повністю готове, нам залишається тільки розкласти його по стерилізованим баночках і закатати.
Варення, приготоване в хлібопічці, виходить неймовірно смачне і ароматне, до речі, його можна також робити з червоної смородини та інших ягід. Смачного!