Рецепт Варення з смородини в хлібопічці фото

Варення з смородини в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Смородина, Чорна смородина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт
Заготовки, Варення

Коли на вулиці така гарна погода, стояти на задушливій кухні і робити заготовки зовсім не хочеться, тому я пропоную закликати на допомогу нашу техніку і приготувати варення зі смородини в хлібопічці.

Приготування заготовок ніколи не викликало у мене особливого захоплення, вже дуже мені було прикро, що я повинна годинами стояти на кухні, поки всі інші відпочивають на природі. Але на щастя, сучасна техніка приходить на допомогу господиням і відмінно справляється з різними завданнями, навіть заготовки в ній виходять чудові і сьогодні я розповім вам, як зробити варення з смородини в хлібопічці. Повірте, такі ласощі виходить неймовірно смачним і при цьому ви витратите на його приготування не так вже й багато часу, причому більшу частину роботи візьме на себе техніка. На мій погляд, це дуже зручно: поставив варення готуватися, а сам можеш займатися своїми справами, потім залишиться тільки розкласти готову смакоту по банках, і справа зроблена. Так що з цим простим рецептом варення зі смородини в хлібопічці робота на кухні перетворюється в справжній відпочинок.

1) Для початку ягоди, звичайно ж, потрібно перебрати і ретельно промити, потім відкинути на друшляк, щоб з них стекла рідина.

2) Коли ягоди підсохнуть, викладаємо їх в чашу хлібопічки, додаємо до смородині цукор і ложку лимонного соку.

3) Струшуємо вміст чаші, щоб інгредієнти перемішалися, і встановлюємо її в хлібопічку. Вибираємо режим "джем" і йдемо займатися своїми справами, поки техніка працює.

4) Після закінчення режиму варення буде повністю готове, нам залишається тільки розкласти його по стерилізованим баночках і закатати.

Варення, приготоване в хлібопічці, виходить неймовірно смачне і ароматне, до речі, його можна також робити з червоної смородини та інших ягід. Смачного!


  • Смородина чорна - 500 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
Приготування заготовок ніколи не викликало у мене особливого захоплення, вже дуже мені було прикро, що я повинна годинами стояти на кухні, поки всі інші відпочивають на природі. Але на щастя, сучасна техніка приходить на допомогу господиням і відмінно справляється з різними завданнями, навіть заготовки в ній виходять чудові і сьогодні я розповім вам, як зробити варення з смородини в хлібопічці. Повірте, такі ласощі виходить неймовірно смачним і при цьому ви витратите на його приготування не так вже й багато часу, причому більшу частину роботи візьме на себе техніка. На мій погляд, це дуже зручно: поставив варення готуватися, а сам можеш займатися своїми справами, потім залишиться тільки розкласти готову смакоту по банках, і справа зроблена. Так що з цим простим рецептом варення зі смородини в хлібопічці робота на кухні перетворюється в справжній відпочинок.

1) Для початку ягоди, звичайно ж, потрібно перебрати і ретельно промити, потім відкинути на друшляк, щоб з них стекла рідина.

2) Коли ягоди підсохнуть, викладаємо їх в чашу хлібопічки, додаємо до смородині цукор і ложку лимонного соку.

3) Струшуємо вміст чаші, щоб інгредієнти перемішалися, і встановлюємо її в хлібопічку. Вибираємо режим "джем" і йдемо займатися своїми справами, поки техніка працює.

4) Після закінчення режиму варення буде повністю готове, нам залишається тільки розкласти його по стерилізованим баночках і закатати.

Варення, приготоване в хлібопічці, виходить неймовірно смачне і ароматне, до речі, його можна також робити з червоної смородини та інших ягід. Смачного!

Схожі рецепти