Варення з персиків без закачування
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати персикове варення нескладно. А якщо приготувати і не закочувати в банки - так взагалі легко! Взимку поласувати такою смакотою - це саме воно, до того ж готується недовго!
Перед вами простий рецепт приготування варення з персиків без закачування. Рекомендую розпочати з вечора, таким чином ви заощадите свій час. Засипте порізані часточки персиків цукром і дайте їм так постояти всю ніч. За цей час персики виділять необхідне кількості соку. Готове варення зберігайте в холодильнику, хоча думаю, довго цю смакоту вам зберігати не доведеться! Гарного дня!
- Персики - 400 грам
- Цукор - 100 грам

Персики ретельно промийте.

Розділіть навпіл і видаліть кісточки. Потім наріжте шматочками і складіть в каструлю.

Засипаємо персики цукром і відправляємо каструлю на всю ніч в холодильник. Таким чином персики пустять сік. Варити варення потрібно 1, 5-2 годин до zagusteniya. Постійно помішуйте, якщо буде з'являтися піна - стріляти. Готове варення остудіть і подавайте на стіл!

Смачного!