Варення з ківі з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Коли я знайшов рецепт приготування варення з ківі з желатином і вирішив його спробувати, з'ясувалося, що саме цей спосіб дозволяє зробити варення більш в'язким і густим, що надає хороший присмак.
Щоб приготувати варення з ківі з желатином в домашніх умовах, потрібно очистити фрукти від шкірки, додати цукрово-желатинову і суміш і далі слідувати рецептом.
- Ківі - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Želfiks - 1 штука
Своїм та очищаємо ківі від шкірки.
Дрібно нарізаємо фрукти.
Змішуємо желатин і 2 ст. L. Цукру. Засипаємо в каструлю з ківі.
Включити вогонь, щоб довести до кипіння суміш. В процесі не забувати помішувати.
Висипати решті потрібний для приготування цукор в каструлю з ківі.
Заважати до повного розчинення.
Коли маса ще раз дійде до кипіння, проварити її додатково 3 хвилини.
Піну зняти.
Розлити варення по стерилізованим банкам. Варення готове!