Полуничне варення з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Желатин дозволяє отримати ніжне, однорідне по структурі варення з полуниці. Таке варення можна легко використовувати для приготування інших десертів або прикраси.
Чудовий джем з полуниці не так вже й складно приготувати. Вимийте полуницю і розділіть на більш м'яку і тверду - приблизно навпіл. М'яку полуницю з кілограмом цукру викладіть в каструлю і подрібніть за допомогою погружного блендера. Потім додайте решту полуницю і желатин. Доведіть до кипіння і вимкніть. Через годину знову доведіть до кипіння, додайте решту цукру, provara 5-7 хвилин і закупорте в стерилізовані банки. Все просто! Приємного чаювання!
- Полуниця - 3 кілограма
- Цукор - 1, 5 кілограма
- Желатин - 3 Ст. Ложки
Вимийте полуницю, розділіть її на більш м'яку і тверду.
Банки і кришки поставте стерилизоваться.
М'яку полуницю з кілограмом цукру викладіть в каструлю і подрібніть за допомогою погружного блендера.
Потім додайте решту полуницю і желатин. Доведіть до кипіння і вимкніть. Через годину знову доведіть до кипіння, додайте решту цукру, provara 5-7 хвилин і закупорте в банки.