Варення з бананів на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Варення можна приготувати практично з будь-якого фрукта, ягоди чи овоча, навіть з бананів воно виходить смачне і дуже ароматне, таке варення довго зберігається, поетом воно буде радувати вас всю зиму.
Банани вже давно перестали бути для нас екзотикою, вони є частиною нашого повсякденного життя, і ми їмо ці фрукти майже не щодня, а ось заготовки з бананів зустрічаються на полицях у наших господинь досить рідко. Я подумала, що це несправедливо і вирішила виправити становище, і в цьому рецепті я розповім вам, як закатати варення з бананів на зиму. Повірте, ці ласощі з першої ложечки підкорить ваше серце, адже це варення виходить неймовірно смачне, а аромат у нього просто божественний. І дорослі, та діти, в захваті від такого частування, воно розходиться за лічені хвилини, тому його варто заготовити його побільше. До речі, зробити варення з бананів на зиму в домашніх умовах зовсім не складно, тому ви швидко впораєтеся з цим завданням.
- Банан - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 1/3 склянки (окріп)