Рецепт Вареники з салом фото

Вареники з салом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Сало
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви, Вареники

Блюдо незвичайне, але сподобається навіть досвідченому гурману, якщо вареники з салом приготувати строго за рецептом. Смачні та ситні.

Отже, для початку приготуємо тісто.

1. Жебрацтво 2, 5 склянки борошна в чашу для замісу тіста (трохи борошна залиште для приготування начинки).

2. Зробіть в гірці борошна невелике заглиблення. Вбийте туди яйце, влийте воду і додайте трохи рослинного масла. Посоліть і замісіть тісто для вареників.

3. Розкачайте тісто в довгий млинець, не надто тонкий.

4. Перед тим, як ділити тісто на маленькі кружечки для вареників, приготовим начинку. Розріжте шматок сала на маленькі кубики і обсмажте на сковороді на рослинному маслі до рум'яної скоринки.

5. Висипати в зажарку решту борошна і перемішайте.

6. Тепер розділіть млинець тесту склянкою на багато невеликих кружечків. У центр кожного викладіть по чайній ложці начинки з сала та ущипніть кружечок, формуючи вареник.

Вареники з салом готові. Залишається їх тільки зварити в підсоленій киплячій воді. Нагадаю, що вареники, після того, як вони спливуть, необхідно поварити ще п'ять хвилин.

Смачного!

  • Борошно - 3 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 0, 75 склянки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сало - 100-150 грам
  • Сіль - За смаком
Отже, для початку приготуємо тісто.

1. Жебрацтво 2, 5 склянки борошна в чашу для замісу тіста (трохи борошна залиште для приготування начинки).

2. Зробіть в гірці борошна невелике заглиблення. Вбийте туди яйце, влийте воду і додайте трохи рослинного масла. Посоліть і замісіть тісто для вареників.

3. Розкачайте тісто в довгий млинець, не надто тонкий.

4. Перед тим, як ділити тісто на маленькі кружечки для вареників, приготовим начинку. Розріжте шматок сала на маленькі кубики і обсмажте на сковороді на рослинному маслі до рум'яної скоринки.

5. Висипати в зажарку решту борошна і перемішайте.

6. Тепер розділіть млинець тесту склянкою на багато невеликих кружечків. У центр кожного викладіть по чайній ложці начинки з сала та ущипніть кружечок, формуючи вареник.

Вареники з салом готові. Залишається їх тільки зварити в підсоленій киплячій воді. Нагадаю, що вареники, після того, як вони спливуть, необхідно поварити ще п'ять хвилин.

Смачного!

Схожі рецепти