Варена цукор на воді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви обожнюєте готувати випічку, то у вас напевно є свої заготовки. Сьогодні я розповім вам, як приготувати варений цукор на воді легко і просто. Цей рецепт обов'язково стане в нагоді вам в побуті.
Такий сироп буде незамінний в кондитерській справі. Також ви можете використовувати його в приготуванні складних вареників, наприклад, з вишнею. Якщо хочете зробити незвичайний сироп, використовуйте ароматизатори, фрукти та ягоди. Кольорові сиропи з екстрактами ягід і фруктів можна подарувати як сувенір в красивих пляшках.
Смачного!
- Цукор - 200 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Барвник харчової - За смаком
1
У сотейнику змішайте воду і цукор.
2
На середньому вогні доведіть до кипіння, періодично помішуючи.
3
Варіть сироп до повного розчинення цукру. За бажанням додайте барвники. Потім накрийте сироп кришкою, прохолодний, перелийте в пляшку і приберіть в холод.