Рецепт Ванільний рисовий пудинг фото

Ванільний рисовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Вершки, Крупи, Мал
Низькокалорійні
На полуденок, Для дітей, Від 3 років
Солодке, Десерти, Пудинг

Чомусь в дитинстві я ненавиділа рис. Особливо в пудингах, які готувала моя мама. Зараз по-справжньому розсмакували це приголомшливе блюдо. Вам теж має сподобається!

Звичайно, я внесла в рецепт зміни, які зробили смак більш виразним. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати ванільний рисовий пудинг з апельсином. Його будемо варити, без запікання. Десерт підійде для харчування дітей від 3-х років. Цукор регулюйте на свій смак, за цими пропорціями виходить в міру солодко.

  • Рис "арбор" - 1 Склянка
  • Молоко - 1 літр
  • Цукор - 100 грам
  • Вершки жирні - 180 мілілітрів
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука (найкраще червоний)
  • Ванільний стручок - 1, 5 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
ванільний рисовий пудинг - фото крок 1
1. В цукор дрібно натріть цедру апельсина. Також вискабліте ванілін з половини стручка. Розітріть інгредієнти разом.
ванільний рисовий пудинг - фото крок 2
2. Апельсин очистіть. Розділіть на часточки, прибравши плівку. Сік збережіть.
ванільний рисовий пудинг - фото крок 3
3. У сотейнику з'єднайте цукрову суміш, Мал, молоко. Доведіть суміш до кипіння. Додайте стручок ванілі. Варіть все до готовності рису на повільному вогні, близько 30 хвилин. Ваніль витягніть в кінці.
ванільний рисовий пудинг - фото крок 4
4. В цей час змішайте разом жовток, вершки і апельсиновий сік. Додайте суміш, коли рис буде готовий. Помішуючи, варите масу ще 10 хвилин.
ванільний рисовий пудинг - фото крок 5
5. Пудинг остудіть і подавайте з апельсиновими часточками. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти