Ванільні сирники
(покроковий рецепт з фото)
Сирники - одне з найпопулярніших страв з сиру, відоме нам з дитинства. М'які, ніжні, в міру солодкі вони корисні всім. Сьогодні вони у мене з ваніллю. Ароматні і дуже смачні.
Сирники, як правило, я готую без яєць. Цей рецепт стане в нагоді тим, кому з тих чи інших причин вони протипоказані. На смак це ніяк не відбивається. Подавайте сирники зі сметаною, медом, варенням. Це завжди відмінний сніданок, полуденок або легка вечеря.
- Сир - 400 грам
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
Сир викладіть в миску. Найкраще підійде 5-9% жирності. Зовсім сухий брати не варто.
Додайте в сир сіль.
Ванільний цукор.
І звичайний цукор-пісок.
Всипте борошно.
Ретельно перемішайте сир з цукром, ванільним цукром, сіллю і борошном.
З приготованого тесту сформуйте сирники, обваляйте в борошні і викладіть на гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
Ванільні сирники готові.