Вафельні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Багато експериментатори на кухні готували хоча б раз вафельні котлети. Якщо ви ще не пробували їх, то обов'язково варто приготувати і отримати справжню насолоду.
Вафельні котлети - це цікаве винахід господинь. Коржі прекрасно замінюють панірувальні сухарі, ідеально тримають форму і надають приголомшливий смак м'яса. Спробуйте приготувати вафельні котлети будинку за допомогою детальних інструкцій.
- Фарш - 1-1.5 кілограма
- Вафельні коржі - 36 штук
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

1. Рецепт приготування вафельних котлет, як і будь-яких інших, починається з фаршу. М'ясо необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Пропустити через м'ясорубку.

2. Картопля вимити, почистити і також пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці.

3. Цибулину очистити і пропустити через м'ясорубку до фаршу.

4. Саме час посолити і поперчити за смаком. Також додати видавлений через прес часник.

5. Все добре перемішати і дати фаршу постояти близько 15-20 хвилин.

6. Сам процес формування котлет досить простий. На один корж викласти трохи фаршу, накрити другим коржем і знову викласти фарш, і знову корж. Таким чином вчинити з усіма котлетками.

7. Тепер залишилися фаршем обмазати краю заготовок.

8. Яйця збити виделкою з дрібкою солі. Кожну котлетку занурити в яєчну суміш і відправити на сковороду з добре розігрітим маслом.

9. Коли котлети подрумянились, перевернути їх і накрити кришкою. Через кілька хвилин вафельні котлети в домашніх умовах готові. Їх можна викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, і подавати з улюбленим гарніром.