Рецепт Вафельні котлети фото

Вафельні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Багато експериментатори на кухні готували хоча б раз вафельні котлети. Якщо ви ще не пробували їх, то обов'язково варто приготувати і отримати справжню насолоду.

Вафельні котлети - це цікаве винахід господинь. Коржі прекрасно замінюють панірувальні сухарі, ідеально тримають форму і надають приголомшливий смак м'яса. Спробуйте приготувати вафельні котлети будинку за допомогою детальних інструкцій.

  • Фарш - 1-1.5 кілограма
  • Вафельні коржі - 36 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
вафельні котлети - фото крок 1
1. Рецепт приготування вафельних котлет, як і будь-яких інших, починається з фаршу. М'ясо необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Пропустити через м'ясорубку.
вафельні котлети - фото крок 2
2. Картопля вимити, почистити і також пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці.
вафельні котлети - фото крок 3
3. Цибулину очистити і пропустити через м'ясорубку до фаршу.
вафельні котлети - фото крок 4
4. Саме час посолити і поперчити за смаком. Також додати видавлений через прес часник.
вафельні котлети - фото крок 5
5. Все добре перемішати і дати фаршу постояти близько 15-20 хвилин.
вафельні котлети - фото крок 6
6. Сам процес формування котлет досить простий. На один корж викласти трохи фаршу, накрити другим коржем і знову викласти фарш, і знову корж. Таким чином вчинити з усіма котлетками.
вафельні котлети - фото крок 7
7. Тепер залишилися фаршем обмазати краю заготовок.
вафельні котлети - фото крок 8
8. Яйця збити виделкою з дрібкою солі. Кожну котлетку занурити в яєчну суміш і відправити на сковороду з добре розігрітим маслом.
вафельні котлети - фото крок 9
9. Коли котлети подрумянились, перевернути їх і накрити кришкою. Через кілька хвилин вафельні котлети в домашніх умовах готові. Їх можна викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, і подавати з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти