Рецепт «Tviks» фото

«Tviks»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Шоколад
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Солодке, Десерти

Хочете спробувати зробити в домашніх умовах знаменитий батончик? Якщо вам подобаються експерименти з випічкою, я покажу, як приготувати "твікс" . Це не так складно, як може здатися відразу

Ніякого особливого секрету тут немає: шар печива, карамель і шоколадна глазур. Відразу хочу сказати, що можна зробити десерт як порційний (нарізати тонкими смужками печиво з карамеллю і кожну облити шоколадом), так і залити шоколад в форму, а вже після нарізати шматочками. До чаю для дітей і дорослих - чудесна ідея.

  • Вершкове масло - 220 грам
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Борошно - 2 склянки (приблизно)
  • Карамель - 2 склянки (можна цукерки)
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Шоколадні дропси - 450 грам (приблизно)
2. Карамель з вершками розтопіть на повільному вогні, помішуючи.
4. Після застигання акуратно наріжте.

Схожі рецепти