«Tviks»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 24-30
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Хочете спробувати зробити в домашніх умовах знаменитий батончик? Якщо вам подобаються експерименти з випічкою, я покажу, як приготувати"Твікс" . Це не так складно, як може здатися відразу
Опис приготування:
Ніякого особливого секрету тут немає: шар печива, карамель і шоколадна глазур. Відразу хочу сказати, що можна зробити десерт як порційний (нарізати тонкими смужками печиво з карамеллю і кожну облити шоколадом), так і залити шоколад в форму, а вже після нарізати шматочками. До чаю для дітей і дорослих - чудесна ідея.
- Вершкове масло - 220 грам
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
- Борошно - 2 склянки (приблизно)
- Карамель - 2 склянки (можна цукерки)
- Вершки - 3 Ст. Ложки
- Шоколадні дропси - 450 грам (приблизно)
1. Для приготування коржа збийте розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою і ванільним екстрактом. Додайте борошно, збийте до однорідності. Викладіть у жароміцних форму, розрівняйте і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте близько півгодини до рум'яності.
2. Карамель з вершками розтопіть на повільному вогні, помішуючи.
3. Вилийте карамель рівним шаром на корж і приберіть в холодильник на годинку-півтори.
4. Після застигання акуратно наріжте.
5. Розтопіть шоколад, полийте їм батончики і дайте повністю застигнути.
Смачного!
Смачного!