Рецепт «Tviks» фото

«Tviks»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Шоколад
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 24-30
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хочете спробувати зробити в домашніх умовах знаменитий батончик? Якщо вам подобаються експерименти з випічкою, я покажу, як приготувати"Твікс" . Це не так складно, як може здатися відразу

Опис приготування:

Ніякого особливого секрету тут немає: шар печива, карамель і шоколадна глазур. Відразу хочу сказати, що можна зробити десерт як порційний (нарізати тонкими смужками печиво з карамеллю і кожну облити шоколадом), так і залити шоколад в форму, а вже після нарізати шматочками. До чаю для дітей і дорослих - чудесна ідея.

  • Вершкове масло - 220 грам
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Борошно - 2 склянки (приблизно)
  • Карамель - 2 склянки (можна цукерки)
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Шоколадні дропси - 450 грам (приблизно)
& Quot; Tviks
1. Для приготування коржа збийте розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою і ванільним екстрактом. Додайте борошно, збийте до однорідності. Викладіть у жароміцних форму, розрівняйте і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте близько півгодини до рум'яності.
& Quot; Tviks
2. Карамель з вершками розтопіть на повільному вогні, помішуючи.
& Quot; Tviks
3. Вилийте карамель рівним шаром на корж і приберіть в холодильник на годинку-півтори.
& Quot; Tviks
4. Після застигання акуратно наріжте.
& Quot; Tviks
5. Розтопіть шоколад, полийте їм батончики і дайте повністю застигнути.
Смачного!

Схожі рецепти