Морозиво «Tviks»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 6 г. 0 хв.
Морозиво"Твікс" відрізняється незабутнім карамельно-шоколадним смаком. Цей рецепт - для любителів солодких десертів.
Опис приготування:
Цей десерт можна подавати і як випічку, і як морозиво, але швидше за все-таки як останнім. Для приготування морозива "твікс" нам знадобиться звичайна згущене молоко (2 банки), молочний шоколад можете замінити гірким, якщо вам таке поєднання здається аж надто солодким. Дивимося рецепт.
- Згущене молоко - 2 штуки
- Борошно - 500 грам
- Вершкове масло - 400 грам
- Цукор - 130 грам
- Молочний шоколад - 300 грам
Підготуйте інгредієнти.
Борошно змішати з цукром.
Додаємо масло вершкове рубане.
Все перемішати до маси схожою на крихту.
Викладаємо на деко, випікаємо хвилин 30 при 180 градусах.
У глибокій сковороді розігріваємо трохи вершкового масла, виливаємо згущене молоко. Варимо до загустіння.
Шоколад топимо на водяній бані.
Заливаємо злегка остиглий бісквіт карамеллю.
Потім відразу і шоколадом.
Відправляємо в холодильника годинки на 4.
Готове морозиво "твікс" розрізаємо на шматочки перед подачею. Подаємо з кавою або чаєм. Смачного!
Готове морозиво "твікс" розрізаємо на шматочки перед подачею. Подаємо з кавою або чаєм. Смачного!