Морозиво «Tviks»
(покроковий рецепт з фото)
Морозиво "твікс" відрізняється незабутнім карамельно-шоколадним смаком. Цей рецепт - для любителів солодких десертів.
Цей десерт можна подавати і як випічку, і як морозиво, але швидше за все-таки як останнім. Для приготування морозива "твікс" нам знадобиться звичайна згущене молоко (2 банки), молочний шоколад можете замінити гірким, якщо вам таке поєднання здається аж надто солодким. Дивимося рецепт.
- Згущене молоко - 2 штуки
- Борошно - 500 грам
- Вершкове масло - 400 грам
- Цукор - 130 грам
- Молочний шоколад - 300 грам

Підготуйте інгредієнти.

Борошно змішати з цукром.

Додаємо масло вершкове рубане.

Все перемішати до маси схожою на крихту.

Викладаємо на деко, випікаємо хвилин 30 при 180 градусах.

У глибокій сковороді розігріваємо трохи вершкового масла, виливаємо згущене молоко. Варимо до загустіння.

Шоколад топимо на водяній бані.

Заливаємо злегка остиглий бісквіт карамеллю.

Потім відразу і шоколадом.

Відправляємо в холодильника годинки на 4.
Готове морозиво "твікс" розрізаємо на шматочки перед подачею. Подаємо з кавою або чаєм. Смачного!
Готове морозиво "твікс" розрізаємо на шматочки перед подачею. Подаємо з кавою або чаєм. Смачного!