Рецепт Морозиво «Tviks» фото

Морозиво «Tviks»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти
Низькокалорійні
На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Морозиво"Твікс" відрізняється незабутнім карамельно-шоколадним смаком. Цей рецепт - для любителів солодких десертів.

Опис приготування:

Цей десерт можна подавати і як випічку, і як морозиво, але швидше за все-таки як останнім. Для приготування морозива "твікс" нам знадобиться звичайна згущене молоко (2 банки), молочний шоколад можете замінити гірким, якщо вам таке поєднання здається аж надто солодким. Дивимося рецепт.

  • Згущене молоко - 2 штуки
  • Борошно - 500 грам
  • Вершкове масло - 400 грам
  • Цукор - 130 грам
  • Молочний шоколад - 300 грам
морозиво
Підготуйте інгредієнти.
морозиво
Борошно змішати з цукром.
морозиво
Додаємо масло вершкове рубане.
морозиво
Все перемішати до маси схожою на крихту.
морозиво
Викладаємо на деко, випікаємо хвилин 30 при 180 градусах.
морозиво
У глибокій сковороді розігріваємо трохи вершкового масла, виливаємо згущене молоко. Варимо до загустіння.
морозиво
Шоколад топимо на водяній бані.
морозиво
Заливаємо злегка остиглий бісквіт карамеллю.
морозиво
Потім відразу і шоколадом.
морозиво
Відправляємо в холодильника годинки на 4.
Готове морозиво "твікс" розрізаємо на шматочки перед подачею. Подаємо з кавою або чаєм. Смачного!

Схожі рецепти