Рецепт Печиво «Tviks» фото

Печиво «Tviks»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам подобається балувати себе і близьких домашніми солодощами, то поспішаю запропонувати вам на замітку нескладний рецепт печива за мотивами відомого батончика. Неймовірно смачно і апетитно. Раджу!

Опис приготування:

Хочете розповім, як приготувати печиво"Твікс" ? Насправді зробити його в домашніх умовах зовсім нескладно. При бажанні, до речі, можна основу відразу нарізати тонкими смужками, а кожну покрити шоколадом, щоб вийшло зовсім як в оригіналі. Але мені здається, що і в такому варіанті виходить дуже здорово! натуральна солодкість, в складі якої ви впевнені, - запорука успіху відмінного десерту для дорослих і дітей.

  • Вершкове масло - 110 грам
  • Борошно - 220 грам
  • Цукор - 50 грам (тісто)
  • Кукурудзяний сироп - 3 чайних ложки
  • Вершкове масло - 4 чайних ложки (карамель)
  • Цукор - 3/4 склянки (карамель)
  • Вершки - 3 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
  • Шоколад - 200 грам
печиво
1. Розм'якшене вершкове масло розітріть з цукром і борошном до однорідності. Викладіть тісто у жароміцних форму.
печиво
2. Розрівняйте, щоб вийшов рівний корж. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 15-20 хвилин до рум'яності.
печиво
3. Цукор і кукурудзяний сироп відправте в каструлі на вогонь. На повільному вогні млоїте, поки цукор повністю не розтане. Колір повинен бути, як у меду - насичено карамельним.
печиво
4. Додайте вершкове масло.
печиво
5. Після додайте дрібку солі, ванільний екстракт і вершки. Перемішайте, як тільки карамель стане повністю однорідною, знімайте її з вогню. Дайте охолонути трохи.
печиво
6. Вилийте карамель на корж, розрівняйте і залиште хвилин на 20-30, щоб вона застигла трохи.
печиво
7. На паровій бані або в мікрохвильовій печі розтопіть шоколад. Вилийте його на карамель.
печиво
8. Razrovnyayte шоколад, все остудіть трохи і приберіть в холодильник.
печиво
9. Коли шоколад добре застигне, можна нарізати десерт порційними шматочками і подавати до столу.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти