Тушковані курячі стегна
(покроковий рецепт з фото)
Просте і легке в приготуванні, але дуже смачне, оригінальне і незвичайне блюдо. Тушковані курячі стегна можна приготувати не тільки на сімейну вечерю, вони красиво виглядають і на святковому столі.
Якщо ви не знаєте, як смачно приготувати курячі стегна, то пропоную вам дуже простий рецепт тушкованих курячих стегон. У вас вийде дуже соковите, з оригінальним смаком і ароматом м'ясо. Таке блюдо можна подавати не тільки на вечерю з будь-яким гарніром, але і на святковий стіл виставити не соромно.
- Куряче стегно - 6 штук (без кісток)
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Кокосове молоко - 400 мілілітрів
- Імбир сежій - 1 Ст. Ложка (нарізування)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Чистимо і моєму морква, нарізаємо її кільцями або півкільцями. Очищений від лушпиння цибулю нарізаємо дрібними шматочками.
Куряче стегно розрізаємо на дві частини. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо з обох сторін стегна до золотої скоринки. І прибираємо м'ясо на тарілку.
На сковороду відразу додаємо цибулю і моркву. Смажимо хвилин 5, помішуючи, а потім додаємо дрібно порубаний часник і імбир. Ми залишаємо ще на хвилину.
Перекладаємо м'ясо назад в сковороду, наливаємо кокосове молоко, додаємо сіль, перець і доводимо до кипіння. Робимо маленький вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин.