Рецепт Тушковані курячі стегна фото

Тушковані курячі стегна
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Цибуля , Курячі стегенця
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Просте і легке в приготуванні, але дуже смачне, оригінальне і незвичайне блюдо. Тушковані курячі стегна можна приготувати не тільки на сімейну вечерю, вони красиво виглядають і на святковому столі.

Опис приготування:

Якщо ви не знаєте, як смачно приготувати курячі стегна, то пропоную вам дуже простий рецепт тушкованих курячих стегон. У вас вийде дуже соковите, з оригінальним смаком і ароматом м'ясо. Таке блюдо можна подавати не тільки на вечерю з будь-яким гарніром, але і на святковий стіл виставити не соромно.

  • Куряче стегно - 6 штук (без кісток)
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Кокосове молоко - 400 мілілітрів
  • Імбир сежій - 1 Ст. Ложка (нарізування)
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
тушковані курячі стегна - фото крок 1
Чистимо і моєму морква, нарізаємо її кільцями або півкільцями. Очищений від лушпиння цибулю нарізаємо дрібними шматочками.
тушковані курячі стегна - фото крок 2
Куряче стегно розрізаємо на дві частини. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо з обох сторін стегна до золотої скоринки. І прибираємо м'ясо на тарілку.
тушковані курячі стегна - фото крок 3
На сковороду відразу додаємо цибулю і моркву. Смажимо хвилин 5, помішуючи, а потім додаємо дрібно порубаний часник і імбир. Ми залишаємо ще на хвилину.
тушковані курячі стегна - фото крок 4
Перекладаємо м'ясо назад в сковороду, наливаємо кокосове молоко, додаємо сіль, перець і доводимо до кипіння. Робимо маленький вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин.

Схожі рецепти