Тушковане м'ясо в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спробувати незвичайно ніжне, ароматне і дуже смачна страва? Тоді пропоную вашій увазі тушковане м'ясо в мультиварці.
Тушковане м'ясо в мультиварці за цим рецептом виходить дивно ніжне. Воно прекрасно підійде до будь-яких гарнірів і може бути подано навіть на святковий стіл.
- Свинина - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Гірчичний - 50 грам
- Цибулина - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 3-5 зубчиків
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка

1. Рецепт приготування тушкованого м'яса в мультиварці дивно простий. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати порційними шматочками м'ясо. В даному випадку використовується свинина, проте за цим рецептом можна приготувати і будь-яке інше м'ясо.

2. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла (його кількість залежить від жирності самого м'ясо і ваших смакових пристрастей). Надіслати в чашу нарізане м'ясо і включити режим Жарка. Близько 20-25 хвилин потрібно обсмажувати м'ясо, поки воно не набуде апетитну золотисту скориночку.

3. За цей час можна очистити і нарізати півкільцями цибулю. Також вимити, просушити і очистити від насіння і хвостика болгарський перець. Нарізати тонкою соломкою.

4. Нарізані овочі відправити в мультиварку і продовжувати обсмажувати, поки цибуля і перець не стануть золотистими.

5. Часник очистити і пропустити через прес (можна натерти на тертці). Відправити його в мультиварку разом з гірчицею і сметаною.

6. Додати за смаком сіль, чорний мелений перець і паприку. Перемішати і включити режим Гасіння. Залежно від розміру шматочків, це займе близько 40-60 хвилин. Коли тушковане м'ясо в мультиварці в домашніх умовах буде готово, його можна прикрасити свіжою зеленню і подавати з улюбленим гарніром.