Рецепт Тушковане м'ясо в мультиварці фото

Тушковане м'ясо в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Хочете спробувати незвичайно ніжне, ароматне і дуже смачна страва? Тоді пропоную вашій увазі тушковане м'ясо в мультиварці.

Опис приготування:

Тушковане м'ясо в мультиварці за цим рецептом виходить дивно ніжне. Воно прекрасно підійде до будь-яких гарнірів і може бути подано навіть на святковий стіл.

  • Свинина - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Гірчичний - 50 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
тушковане м'ясо в мультиварці - фото крок 1
1. Рецепт приготування тушкованого м'яса в мультиварці дивно простий. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати порційними шматочками м'ясо. В даному випадку використовується свинина, проте за цим рецептом можна приготувати і будь-яке інше м'ясо.
тушковане м'ясо в мультиварці - фото крок 2
2. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла (його кількість залежить від жирності самого м'ясо і ваших смакових пристрастей). Надіслати в чашу нарізане м'ясо і включити режим Жарка. Близько 20-25 хвилин потрібно обсмажувати м'ясо, поки воно не набуде апетитну золотисту скориночку.
тушковане м'ясо в мультиварці - фото крок 3
3. За цей час можна очистити і нарізати півкільцями цибулю. Також вимити, просушити і очистити від насіння і хвостика болгарський перець. Нарізати тонкою соломкою.
тушковане м'ясо в мультиварці - фото крок 4
4. Нарізані овочі відправити в мультиварку і продовжувати обсмажувати, поки цибуля і перець не стануть золотистими.
тушковане м'ясо в мультиварці - фото крок 5
5. Часник очистити і пропустити через прес (можна натерти на тертці). Відправити його в мультиварку разом з гірчицею і сметаною.
тушковане м'ясо в мультиварці - фото крок 6
6. Додати за смаком сіль, чорний мелений перець і паприку. Перемішати і включити режим Гасіння. Залежно від розміру шматочків, це займе близько 40-60 хвилин. Коли тушковане м'ясо в мультиварці в домашніх умовах буде готово, його можна прикрасити свіжою зеленню і подавати з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти