Тушкована яловичина по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати приготувати яловичину за цим рецептом: з кукурудзою, квасолею, солодким і гострим перцем. Блюдо дуже насичене і самодостатнє! Почастуєте близьких мексиканським блюдом!
Яловичина за цим рецептом виходить ніжна, а оскільки гаситься разом з овочами, то це блюдо поєднує в собі і гарнір. Овочі можна доповнити або змінити на свій смак. А подати це блюдо краще в традиціях мексиканської кухні - з перцем чилі!
- Яловичина - 1 кілограм
- Перець болгарський - 2 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Кукурудза - 300 грам (морожена або консервована)
- Квасоля - 300 грам (червона консервована)
- Вино червоне - 100 мілілітрів (сухе)
- Перець чилі - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Перець чорний горошком - 5 штук
- Перець духмяний - 5 штук
- Перець рожевий - 5 штук
- Насіння Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Майоран - 1/2 чайних ложки
- Орегано - 1/2 чайних ложки
1. М'ясо помийте і наріжте невеликими шматками.
2. Обсмажте нарізану пір'ям цибулю, додайте м'ясо і обсмажте все разом.
3. Додайте вино, 150 мл. Води, Тушіте 1 годину на невеликому вогні.
4. Перець почистіть і наріжте соломкою.
5. Додайте до м'яса перець і кукурудзу. Гасіть ще 15 хвилин. При необхідності додайте води.
6. Додайте квасолю, всі приправи. Перемішайте і тушкуйте ще 15 хвилин. Не забудьте посолити.
7. Подавайте з нарізаним часником і перцем чилі. Смачного!