Рецепт Тушкована яловичина по-мексиканськи фото

Тушкована яловичина по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гостре

Пропоную спробувати приготувати яловичину за цим рецептом: з кукурудзою, квасолею, солодким і гострим перцем. Блюдо дуже насичене і самодостатнє! Почастуєте близьких мексиканським блюдом!

Яловичина за цим рецептом виходить ніжна, а оскільки гаситься разом з овочами, то це блюдо поєднує в собі і гарнір. Овочі можна доповнити або змінити на свій смак. А подати це блюдо краще в традиціях мексиканської кухні - з перцем чилі!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Лук червоний - 1 штука
  • Кукурудза - 300 грам (морожена або консервована)
  • Квасоля - 300 грам (червона консервована)
  • Вино червоне - 100 мілілітрів (сухе)
  • Перець чилі - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець чорний горошком - 5 штук
  • Перець духмяний - 5 штук
  • Перець рожевий - 5 штук
  • Насіння Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Майоран - 1/2 чайних ложки
  • Орегано - 1/2 чайних ложки
тушкована яловичина по-мексиканськи - фото крок 1
1. М'ясо помийте і наріжте невеликими шматками.
тушкована яловичина по-мексиканськи - фото крок 2
2. Обсмажте нарізану пір'ям цибулю, додайте м'ясо і обсмажте все разом.
тушкована яловичина по-мексиканськи - фото крок 3
3. Додайте вино, 150 мл. Води, Тушіте 1 годину на невеликому вогні.
тушкована яловичина по-мексиканськи - фото крок 4
4. Перець почистіть і наріжте соломкою.
тушкована яловичина по-мексиканськи - фото крок 5
5. Додайте до м'яса перець і кукурудзу. Гасіть ще 15 хвилин. При необхідності додайте води.
тушкована яловичина по-мексиканськи - фото крок 6
6. Додайте квасолю, всі приправи. Перемішайте і тушкуйте ще 15 хвилин. Не забудьте посолити.
тушкована яловичина по-мексиканськи - фото крок 7
7. Подавайте з нарізаним часником і перцем чилі. Смачного!

Схожі рецепти