Рецепт Тушкована квасоля з овочами фото

Тушкована квасоля з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування тушкованою білої квасолі з часником, помідорами, картоплею, розмарином і цукіні.

Опис приготування:

Тушкована квасоля з овочами - легке, смачне і корисне блюдо.

  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Часнику - 4 зубчики
  • Червоного перцю пластівцями - 1/4 чайних ложки
  • Банку помідорів кубиками - 1 штука(420 г)
  • Сушеного розмарину - 1/4 чайних ложки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Картопля - 1 штука (середній)
  • Цукіні - 1 штука
  • Банку білої квасолі - 1 штука(420 г)
тушкована квасоля з овочами - фото крок 1
1. Промити і просушити квасоля на паперових рушниках. Подрібнити часник. Нарізати картоплю на шматочки товщиною 6 мм. Розігріти оливкову олію, часник і червоний перець пластівцями в сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні. Смажити близько 30 секунд, поки часник не почне шипіти. Додати помідори кубиками, воду, сушений розмарин, сіль і картопля. Готувати, накривши кришкою, 15 хвилин, поки картопля практично не буде готовий.
тушкована квасоля з овочами - фото крок 2
2. Розрізати цукіні уздовж на 4 частини, а потім нарізати скибочками завтовшки 6 мм. Додати в сковороду цукіні і квасолю.
тушкована квасоля з овочами - фото крок 3
3. Накрити сковороду кришкою і смажити, часто помішуючи, 10 хвилин, доти, поки цукіні і картопля не стануть м'якими.
тушкована квасоля з овочами - фото крок 4
4. У цей момент перевірити соус - він повинен бути густим, але не сухим і не водянистим. Додати трохи води, якщо соус дуже сухий, або готувати без кришки, якщо соус здається занадто водянистим. Розподілити блюдо по тарілках і відразу ж подавати.

Схожі рецепти