Тушкована квасоля з овочами

Тушкована квасоля з овочами
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування тушкованою білої квасолі з часником, помідорами, картоплею, розмарином і цукіні.

опис приготування:

Тушкована квасоля з овочами - легке, смачне і корисне блюдо.

  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • часнику— 4 зубчики
  • червоного перцю пластівцями— 1/4 чайних ложки
  • банку помідорів кубиками— 1 штука(420 г)
  • сушеного розмарину— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • картопля— 1 штука(середній)
  • цукіні— 1 штука
  • банку білої квасолі— 1 штука(420 г)
Тушкована квасоля з овочами - фото крок 1 1. Промити і просушити квасоля на паперових рушниках. подрібнити часник. Нарізати картоплю на шматочки товщиною 6 мм. Розігріти оливкову олію, часник і червоний перець пластівцями в сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні. смажити близько 30 секунд, поки часник не почне шипіти. Додати помідори кубиками, воду, сушений розмарин, сіль і картопля. готувати, накривши кришкою, 15 хвилин, поки картопля практично не буде готовий.

Тушкована квасоля з овочами - фото крок 2 2. Розрізати цукіні уздовж на 4 частини, а потім нарізати скибочками завтовшки 6 мм. Додати в сковороду цукіні і квасолю.

Тушкована квасоля з овочами - фото крок 3 3. Накрити сковороду кришкою і смажити, часто помішуючи, 10 хвилин, доти, поки цукіні і картопля не стануть м'якими.

Тушкована квасоля з овочами - фото крок 4 4. У цей момент перевірити соус - він повинен бути густим, але не сухим і не водянистим. Додати трохи води, якщо соус дуже сухий, або готувати без кришки, якщо соус здається занадто водянистим. Розподілити блюдо по тарілках і відразу ж подавати.

Схожі рецепти

Квасоля тушкована з помідорами

Квасоля тушкована з помідорами

Якщо ви любите квасоля, то рецепт тушкованої квасолі з помідорами вам напевно сподобається і стане в нагоді. Простий спосіб смачно приготувати такий тривіальний продукт, як квасоля. опис приготування: Цей рецепт квасолі тушкованою з помідорами я відшукав в кулінарній книзі, в розділі тосканськ...

читати далі
Стручкова квасоля тушкована з цвітною капустою

Стручкова квасоля тушкована з цвітною капустою

низькокалорійне блюдо, яке можна подати як гарнір або як основне в обід або на вечерю. Особливо сподобається воно тим, хто дотримується дієти! Спробуйте! опис приготування: Овочеве блюдо готується буквально за 15-20 хвилин при наявності всіх необхідних інгредієнтів. Головними продуктами виступ...

читати далі
Тушкована квасоля з кетчупом

Тушкована квасоля з кетчупом

Я намагаюся частіше їсти бобові, тому що вони містять багато білка і заліза. Ця страва завжди виручає мене, коли немає часу довго стояти біля плити. опис приготування: За бажанням в квасоля можна додати трохи томатів у власному соку. Квасоля біла консервована— 1 банку Цибуля— 1 штука часник...

читати далі
Тушкована квасоля в горщику

Тушкована квасоля в горщику

Якщо у вас на кухні припадають пилом горщики, dostavayte. Пустимо їх у справу! Приготуємо ситну і корисну квасоля. Протомой її з цибулькою і грибочками. мммм… смакота! опис приготування: квасоля — дивовижний овоч. Це одночасно і їжа? і набір вітамінів. Тушкована квасоля з цибулею і грибами — с...

читати далі
Тушкована гостра квасоля

Тушкована гостра квасоля

Тушкована гостра квасоля — це основне блюдо, закуска і гарнір до гарячого. універсальний, швидкий і дуже смачний рецепт, який я раджу взяти на озброєння. Якщо любите гостреньке, запам'ятовуйте! опис приготування: Я готую цю страву без додавання масла. Якщо свіжого помідора під рукою немає, під...

читати далі