Рецепт Тушкована куряча печінка фото

Тушкована куряча печінка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Легке і смачне блюдо має багато інтерпретацій свого приготування. Я вам пропоную одну з них - зі своєю оригінальністю і родзинкою. Блюдо на виході виходить дуже ніжним і легким.

Опис приготування:

Це одне з страв традиційної палестинської кухні. Печінка злегка обсмажують в оливковій олії, а потім дотушівается до готовності на маленькому вогні. Подається з овочами.

Читайте, як приготувати тушковану курячу печінку, і наближайтеся до культури Палестини.

Рецепт нескладний, а блюдо чудове, поспішайте спробувати.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Куряча печінка - 0, 5 кілограма
  • Запашний перець - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
1
Розігрійте оливкову олію у великій і глибокій сковороді.
2
Наріжте перець кубиками, а цибуля - великими півкільцями. Часник наріжте дуже дрібно.
3
Надішліть овочі на сковороду і обсмажуйте їх близько п'яти хвилин, поки перець і цибуля не почнуть розм'якшуватися.
4
Відправляємо в сковороду печінку, перець і заливаємо все соєвим соусом. Додаємо трішки води, накриваємо сковорідку кришкою і далі тушкуємо близько 15 хвилин на маленькому вогні.
5
Періодично помішувати. Коли вода майже випарується, можна виключати - і страва готова!

Схожі рецепти