Трояндочки з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую просту домашню випічку до чаю: сирні трояндочки можете подати і з варенням, і з медом. Дивимося рецепт трояндочок з сирного тесту і записуємо в куховарську книгу!
Трояндочки з тіста можна подавати до чаю або кави, посипавши корицею і цукровою пудрою, або подавати з медом. Для приготування трояндочок з сирного тесту беремо розсипчастий сир (не сильно жирний), яєчні жовтки, трохи соди і лимонний сік, щоб її погасити. Якщо у вас булочки з першого разу не сильно будуть схожі на трояндочки, не турбуйтеся - тут руку теж треба набити.
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 450 грам
- Яєчний жовток - 2 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - За смаком
Розітріть масло з сиром, цукром і жовтками.
Додайте соду, погашену лимонним соком, ванілін і борошно. Замісити тісто.
Розділити тісто 4 частини.
Розкачайте всі частини в тонкий пласт. За допомогою склянки зробіть кружечки.
Кожен кружечок скачайте в рулетик.
Навколо рулетика оберніть інший кружечок. І так ще два-три кружечка.
Виходить троянда.
Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього трояндочки. При бажанні присипте корицею.
Випікайте в розігрітій духовці до 170 градусів 20-35 хвилин (все залежить від розміру і товщини троянди).
Готові трояндочки з сирного тесту можете посипати цукровою пудрою перед подачею. Смачного!