Рецепт Тріска, запечена фото

Тріска, запечена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Тріска - дуже ніжна за смаком риба, тому в стравах не варто доповнювати її занадто пряними спеціями або іншими інгредієнтами з яскравим смаком. Дивіться, як приготувати запечену тріску в духовці.

Опис приготування:

Для запікання рибки тут використовується досить оригінальна і ароматна заправка, в яку входить кріп і білий хрін. Якщо ви ще ніколи не пробували нічого подібного, то не втрачайте цю можливість. Приготуйте таку тріску, ви не пошкодуєте!

  • Гарячкові файл - 4 штуки (близько 100 г кожен)
  • Йогурт грецький - 3 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Хрін білий - 1 Чайна ложка
  • Кріп - 0, 5 чайних ложки (свіжий або сушений)
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1
Насамперед розігрійте духовку до 180 градусів і змастіть деко невеликою кількістю рослинного масла.
2
На деко викладіть шматочки тріски шкірою вниз. У мисочці змішайте йогурт, гірчицю, хрін, кріп. Цей соус рівномірно розподіліть по рибку, а зверху присипте панірувальними сухарями.
3
Полийте рибу рослинним маслом і відправте в духовку запікатися 20 хвилин.
4
Подайте рибку гарячої зі свіжими овочами. У вас вийде 4 порції низькокалорійного гарячого блюда.

Схожі рецепти