Тріска, запечена
(покроковий рецепт з фото)
Тріска - дуже ніжна за смаком риба, тому в стравах не варто доповнювати її занадто пряними спеціями або іншими інгредієнтами з яскравим смаком. Дивіться, як приготувати запечену тріску в духовці.
Для запікання рибки тут використовується досить оригінальна і ароматна заправка, в яку входить кріп і білий хрін. Якщо ви ще ніколи не пробували нічого подібного, то не втрачайте цю можливість. Приготуйте таку тріску, ви не пошкодуєте!
- Гарячкові файл - 4 штуки (близько 100 г кожен)
- Йогурт грецький - 3 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Хрін білий - 1 Чайна ложка
- Кріп - 0, 5 чайних ложки (свіжий або сушений)
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1
Насамперед розігрійте духовку до 180 градусів і змастіть деко невеликою кількістю рослинного масла.
2
На деко викладіть шматочки тріски шкірою вниз. У мисочці змішайте йогурт, гірчицю, хрін, кріп. Цей соус рівномірно розподіліть по рибку, а зверху присипте панірувальними сухарями.
3
Полийте рибу рослинним маслом і відправте в духовку запікатися 20 хвилин.
4
Подайте рибку гарячої зі свіжими овочами. У вас вийде 4 порції низькокалорійного гарячого блюда.