Тріска під соусом з тартару
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю рибу, і постійно вдосконалююсь, намагаючись готувати більше різноманітних страв. Тріска під соусом з тартару - одне з найпростіших і смачних страв, які я готував. Бездоганне поєднання!
У наш час багато хто купує соуси типу "тартар" в магазині, але якщо вдуматися, то готується він зовсім елементарно і просто. Такий соус ідеально підходить до рибних страв, в даному випадку - до смаженої трісці. Сподіваюся, що вам сподобається тріска під соусом "тартар" в домашніх умовах.
- Лихоманка - 3 штуки (філе)
- Борошно - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Яєчні жовтки - 2 штуки(1 сирої і 1 варений)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 125 мілілітрів
- Огірок маринований - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Каперсами - 2 чайних ложки
- Петрушка подрібнена - 2 Ст. Ложки
Посоліть і поперчіть файли тріски. Полийте лимонним соком.
Тепер обваляйте тріску в борошні й обсмажте на олії з двох боків до легкої золотистої скоринки. Перекладаємо рибу в тарілку.
Приготовим соус "тартар". Жовтки розтираємо з гірчицею, сіллю, перцем і лимонним соком. Перекладаємо суміш у чашу блендера, додаємо порізані каперси, цибуля, петрушку і огірок. Перетворюємо всі інгредієнти в однорідну суміш. Соус готовий!
Подаємо смажену тріску до столу, попередньо полив її соусом і прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!