Рецепт Тріска під соусом з тартару фото

Тріска під соусом з тартару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , До риби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Дуже люблю рибу, і постійно вдосконалююсь, намагаючись готувати більше різноманітних страв. Тріска під соусом з тартару - одне з найпростіших і смачних страв, які я готував. Бездоганне поєднання!

Опис приготування:

У наш час багато хто купує соуси типу"Тартар" в магазині, але якщо вдуматися, то готується він зовсім елементарно і просто. Такий соус ідеально підходить до рибних страв, в даному випадку - до смаженої трісці. Сподіваюся, що вам сподобається тріска під соусом"Тартар" в домашніх умовах.

  • Лихоманка - 3 штуки (філе)
  • Борошно - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лимонний сік - За смаком
  • Яєчні жовтки - 2 штуки(1 сирої і 1 варений)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 125 мілілітрів
  • Огірок маринований - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Каперсами - 2 чайних ложки
  • Петрушка подрібнена - 2 Ст. Ложки
тріска під соусом з тартару - фото крок 1
Посоліть і поперчіть файли тріски. Полийте лимонним соком.
тріска під соусом з тартару - фото крок 2
Тепер обваляйте тріску в борошні й обсмажте на олії з двох боків до легкої золотистої скоринки. Перекладаємо рибу в тарілку.
тріска під соусом з тартару - фото крок 3
Приготовим соус "тартар". Жовтки розтираємо з гірчицею, сіллю, перцем і лимонним соком. Перекладаємо суміш у чашу блендера, додаємо порізані каперси, цибуля, петрушку і огірок. Перетворюємо всі інгредієнти в однорідну суміш. Соус готовий!
тріска під соусом з тартару - фото крок 4
Подаємо смажену тріску до столу, попередньо полив її соусом і прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти