Рецепт Тріска під майонезом фото

Тріска під майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Майонез
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 55 хв.

Тріска під майонезом, покрита рум'яною скоринкою, в ніжному соусі, урізноманітнює ваш стіл і вам не раз захочеться приготувати її ще раз. Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Тріска під майонезом готується безпосередньо перед подачею. Риба виходить соковитою, тому з метою збереження смакових якостей, оптимальний варіант приготування і подачі в індивідуальних формах.

  • Лихоманка - 2 штуки (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 120 грам
  • Крем - 70 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тріска під майонезом - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
тріска під майонезом - фото крок 2
Ріпчасту цибулю наріжте пір'ям.
тріска під майонезом - фото крок 3
Візьміть форму для запікання. Змастіть маслом і розкладіть цибулю.
тріска під майонезом - фото крок 4
Яйце збийте.
тріска під майонезом - фото крок 5
Змішайте сметану, майонез, яйце. Перемішайте.
тріска під майонезом - фото крок 6
Філе тріски наріжте порційно, приправити сіллю, посипте перцем і змастити майонезно-сметанною масою.
тріска під майонезом - фото крок 7
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Підготовлені шматки тріски викладіть у форму для запікання, цибуля, закрийте фольгою і поставте в духовку на 30 хвилин.
тріска під майонезом - фото крок 8
Через 30 хвилин дістаньте форму, зніміть фольгу і поставте ще на 10 хвилин, до утворення легкої рум'яної скоринки.
тріска під майонезом - фото крок 9
По закінченню часу, дістаньте тріску і відразу ж подавайте до столу.
тріска під майонезом - фото крок 10
Готову тріску оформите за бажанням.
Смачного!

Схожі рецепти