Тріска під майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Тріска під майонезом, покрита рум'яною скоринкою, в ніжному соусі, урізноманітнює ваш стіл і вам не раз захочеться приготувати її ще раз. Ділюся рецептом!
Тріска під майонезом готується безпосередньо перед подачею. Риба виходить соковитою, тому з метою збереження смакових якостей, оптимальний варіант приготування і подачі в індивідуальних формах.
- Лихоманка - 2 штуки (філе)
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 120 грам
- Крем - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Ріпчасту цибулю наріжте пір'ям.
Візьміть форму для запікання. Змастіть маслом і розкладіть цибулю.
Яйце збийте.
Змішайте сметану, майонез, яйце. Перемішайте.
Філе тріски наріжте порційно, приправити сіллю, посипте перцем і змастити майонезно-сметанною масою.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Підготовлені шматки тріски викладіть у форму для запікання, цибуля, закрийте фольгою і поставте в духовку на 30 хвилин.
Підготовлені шматки тріски викладіть у форму для запікання, цибуля, закрийте фольгою і поставте в духовку на 30 хвилин.
Через 30 хвилин дістаньте форму, зніміть фольгу і поставте ще на 10 хвилин, до утворення легкої рум'яної скоринки.
По закінченню часу, дістаньте тріску і відразу ж подавайте до столу.
Готову тріску оформите за бажанням.
Смачного!
Смачного!