Трикутники з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Даний рецепт присвячується любителям сочнікі і сиру. Коли під рукою готове листкове тісто, то робити з нього випічку - одне задоволення! Начинка в таких трикутниках може бути будь-який.
Начинка для таких трикутників може бути солодкою або солоною. Найчастіше трикутники з листкового тіста готують з сиром, куркою і грибами, сиром або м'ясом, але ви можете покласти в середину ваш улюблений компонент. Запікаються трикутники з листкового тіста всього 10-12 хвилин при температурі 200 градусів, а при наявності листкового тіста вам знадобиться менше години на їх приготування.
- Листкове тісто - 500 грам
- Сир - 300 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 1, 5 Ст. Ложки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для змазування пергаменту)
1. Відразу готуємо начинку: змішуємо сир з вершками і цукром до стану однорідної маси. Тісто тим часом розгортає і розрізаємо на квадрати. Товщина тесту повинна бути не більше 5 мм, а ширина квадратів - не більше 5 см.
2. Кожен нарізаний квадрат слід розкачати, в середину покладіть начинку.
3. Краї змащуємо молоком, скріплюємо протилежні частини так, щоб вийшов трикутник.
4. Нанесене на краю молоко допоможе "зліпити" тісто.
5. Викладаємо наші трикутники на деко (попередньо покладіть пергамент і змастіть його рослинним маслом) і відправляємо в розігріту духовку на 10 хвилин.
6. Коли трикутники з листкового тіста зарумянятся, вони готові!