Трикутники з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Даний рецепт присвячується любителям сочнікі і сиру. Коли під рукою готове листкове тісто, то робити з нього випічку - одне задоволення! Начинка в таких трикутниках може бути будь-який.
Опис приготування:
Начинка для таких трикутників може бути солодкою або солоною. Найчастіше трикутники з листкового тіста готують з сиром, куркою і грибами, сиром або м'ясом, але ви можете покласти в середину ваш улюблений компонент. Запікаються трикутники з листкового тіста всього 10-12 хвилин при температурі 200 градусів, а при наявності листкового тіста вам знадобиться менше години на їх приготування.
- Листкове тісто - 500 грам
- Сир - 300 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 1, 5 Ст. Ложки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для змазування пергаменту)
1. Відразу готуємо начинку: змішуємо сир з вершками і цукром до стану однорідної маси. Тісто тим часом розгортає і розрізаємо на квадрати. Товщина тесту повинна бути не більше 5 мм, а ширина квадратів - не більше 5 см.
2. Кожен нарізаний квадрат слід розкачати, в середину покладіть начинку.
3. Краї змащуємо молоком, скріплюємо протилежні частини так, щоб вийшов трикутник.
4. Нанесене на краю молоко допоможе"зліпити" тісто.
5. Викладаємо наші трикутники на деко (попередньо покладіть пергамент і змастіть його рослинним маслом) і відправляємо в розігріту духовку на 10 хвилин.
6. Коли трикутники з листкового тіста зарумянятся, вони готові!