Рецепт Товстолобик в томатному соусі фото

Товстолобик в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Помідор, Товстолобик
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви хочете приготувати соковиту і смачну рибку на обід або вечерю, візьміть на озброєння цю ідею, як запекти товстолобик в томатному соусі. Це просто, швидко і дуже апетитно!

Приготувати таку рибку можна на плиті або в духовці. Крім цибулі та моркви в соус ви можете додати трохи солодкого перцю і свіжих томатів. Товстолобик чудово просочується соусом і виходить дивно смачним. Подавати до столу його можна з улюбленим гарніром.

  • Стейк товстолобика - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сік томатний - 1/2 склянки
  • Соус томатний гострий - 1-2 чайних ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Цукор - За смаком
товстолобик в томатному соусі - фото крок 1
Рибу промийте і добре обсушити. Розріжте стейки навпіл. Очистіть овочі.
товстолобик в томатному соусі - фото крок 2
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і викладіть рибу. Обсмажте на середньому вогні з двох сторін до легкої скоринки. Перекладіть рибку у жароміцних форму.
товстолобик в томатному соусі - фото крок 3
Півкільцями наріжте цибулину, морква - соломкою.
товстолобик в томатному соусі - фото крок 4
Знявши рибу зі сковороди, Відведіть туди цибулю і обсмажте до прозорості.
товстолобик в томатному соусі - фото крок 5
Додайте моркву і смажте ще 2-3 хвилини. Після влийте томатний сік, додайте гострий соус. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте дрібку цукру, щоб відтінити томатну кислинку.
товстолобик в томатному соусі - фото крок 6
Через пару хвилин викладіть соус зверху рибки і відправте форму в розігріту до 200 градусів духовку.
товстолобик в томатному соусі - фото крок 7
Запікайте близько 15 хвилин до повної готовності.
товстолобик в томатному соусі - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти