Тортілья в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт перекусу в мексиканському стилі на швидку руку. Хрустка тортилья в духовці з начинкою з квасолі і кукурудзи. Дуже ситно, соковитий і смачний! Відмінний варіант для обіду або вечері!
Нижче буде докладний опис рецепта, як приготувати тортилью в духовці. Замість майонезу можна використовувати соус сальса. Тортилії підійдуть як пшеничні, так і кукурудзяні. За бажанням в начинку можна додати смажені печериці та цукіні.
- Тортілья - 2 штуки
- Квасоля - 100-120 грам (консервована з кукурудзою)
- Перець болгарський - 1 штука (зелений)
- Сир - 50 грам
- Петрушка - За смаком
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Прогрійте на сковороді квасоля з кукурудзою.
Перекладіть тортилью на деко або в форми для випічки. Зверху товстим шаром викладіть квасоля з кукурудзою.
Посипте зверху тертим сиром.
Наріжте болгарський перець скибочками, а петрушку порубати ножем. Викладіть на корж.
Змастіть другу корж майонезом, накрийте нижню. Випікайте тортилью в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 5-8 хвилин.
Тортілья в духовці готова, перед подачею розріжте її на 4 частини. Смачного!