Рецепт Торт зі свіжої смородиною фото

Торт зі свіжої смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Смородина
Страви без випічки
Для дітей, Десерт
Випічка, Торти

Немає нічого смачнішого влітку, ніж домашня випічка зі свіжими ягодами. Саме тому завжди готую за рецептом торта зі свіжої смородиною і вам раджу!

Для приготування торта зі свіжої смородиною ми зробимо основу з тіста, а зверху наш торт заллємо заливкою з яєць і сметани. Спочатку зробіть тісто: в борошно додайте сіль, тертий заморожений маргарин, збиваємо 2 яйця з 150 г. Цукру і додаємо до борошна. Потім додайте соду (гашене обов'язково) і вимішуємо гарненько тісто. Далі дивимося рецепт.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 300 грам
  • Маргарин - 200 грам
  • Борошно - 3 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Смородина - 2 склянки
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 200 грам
торт зі свіжої смородиною - фото крок 1
У форму для запікання викладаємо і акуратно розрівнюємо тісто. Зробіть бортики і виделкою проколіть дно (це щоб тісто не полопалися і не піднялося).
торт зі свіжої смородиною - фото крок 2
Надішліть форму в розігріту духовку хвилин на 15-20. Тим часом робимо заливку: залишилися яйця збиваємо з цукром (близько 150 грам), додаємо сметану, крохмаль і можна ще ванілін за смаком. Все ретельно перемішуємо, щоб грудочок не було. З духовки виймаємо форму і викладаємо ягоди.
торт зі свіжої смородиною - фото крок 3
Заливаємо ягоди заливкою і знову відправляємо в духовку, але вже хвилин на 40.
Готовий торт зі свіжою смородиною можете подати з вершками. Смачного!
торт зі свіжої смородиною - фото крок 4
Ось такий гарний вийшов!

Схожі рецепти