Торт зі свіжої смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого смачнішого влітку, ніж домашня випічка зі свіжими ягодами. Саме тому завжди готую за рецептом торта зі свіжої смородиною і вам раджу!
Для приготування торта зі свіжої смородиною ми зробимо основу з тіста, а зверху наш торт заллємо заливкою з яєць і сметани. Спочатку зробіть тісто: в борошно додайте сіль, тертий заморожений маргарин, збиваємо 2 яйця з 150 г. Цукру і додаємо до борошна. Потім додайте соду (гашене обов'язково) і вимішуємо гарненько тісто. Далі дивимося рецепт.
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 300 грам
- Маргарин - 200 грам
- Борошно - 3 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Смородина - 2 склянки
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Крем - 200 грам
У форму для запікання викладаємо і акуратно розрівнюємо тісто. Зробіть бортики і виделкою проколіть дно (це щоб тісто не полопалися і не піднялося).
Надішліть форму в розігріту духовку хвилин на 15-20. Тим часом робимо заливку: залишилися яйця збиваємо з цукром (близько 150 грам), додаємо сметану, крохмаль і можна ще ванілін за смаком. Все ретельно перемішуємо, щоб грудочок не було. З духовки виймаємо форму і викладаємо ягоди.
Заливаємо ягоди заливкою і знову відправляємо в духовку, але вже хвилин на 40.
Готовий торт зі свіжою смородиною можете подати з вершками. Смачного!
Готовий торт зі свіжою смородиною можете подати з вершками. Смачного!
Ось такий гарний вийшов!