Торт зі смородиною і сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Чудове поєднання сметани і ягід стане запорукою смачної домашньої випічки. Раджу всім господиням взяти на замітку рецепт торта зі смородиною і сметаною.
Для приготування торта зі смородиною і сметаною нам знадобиться сметана середньої жирності, смородина червона і чорна, ніжні вівсяні пластівці і трохи ще розпушувача додайте (0, 5 середня лінія). Для того, щоб торт як треба пропікся, потрібна хороша духовка (інакше він буде Клеклі всередині).
- Крем - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Вівсяні пластівці - 100 грам
- Ванілін, цукор - За смаком
- Смородина - 350 грам
Вівсянку подрібніть в борошно. Змішайте зі звичайною мукою. Додайте розм'якшений маргарин і перемішайте все в крихту.
Потім додайте яйце, цукор, розпушувач і замісити тісто.
Форму змастіть масло, викладаємо тісто, робимо бортики.
Рівним шаром викладаємо ягоду.
Яйця збиваємо з цукром.
Додайте сметану, ще раз збийте.
Заливаємо сумішшю акуратно. Відправляємо в духовку при температурі 200 градусів на 50 хвилин.
Готовий торт зі смородиною і сметаною прикрасьте на свій розсуд. Смачного!