Торт «Зайка»
(покроковий рецепт з фото)
Дітки будуть дуже раді домашньої випічки. Головне зробити її не тільки смачною, але і красивою. Для цього пропоную рецепт, як приготувати торт «Зайка». Він сподобається не тільки діткам, але і дорослим.
Для приготування не потрібно на папері робити форми, а потім переносити їх на корж, можна зробити все набагато простіше. Покрокова ФОТОінструкція допоможе вам приготувати ось такий цікавий торт. Основа торта - це бісквіт, який прикрашається кремом за допомогою кондитерського мішка.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 2 склянки(1 стакан для тесту, 1 стакан для крему)
- Апельсиновий сік - 1 Склянка
- Rafinirovannoe масло - 1 Склянка
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Лохина - 20 штук
- Борошно - 3 склянки
- Розпушувач - 1 штука
- Вершки - 1 ½ Склянок
- Харчові барвники - За смаком
- Присипка - За смаком
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо стакан цукру і збиваємо 5 хвилин. Додаємо апельсиновий сік, rafinirovannoe масло, цедру апельсина і лохину. Борошно заздалегідь просіюємо, з'єднуємо з розпушувачем і порційно вводимо до решти інгредієнтів. В 2 форми вливаємо бісквіт. Випікаємо його при 180 градусах близько 40 хвилин.
2. Один бісквіт перекладаємо на піднос, а другий нарізаємо.
3. На таці укладаємо бісквіт у формі зайчика.
4. Збиваємо вершки з цукром до міцних верхів. За допомогою кондитерського мішка наносимо крем на голову.
5. Додаємо харчовий барвник, перемішуємо. Прикрашаємо кремом тулуб, посипаємо його кондитерської присипкою.
6. Тим же кремом робимо очі.
7. Додаємо інший харчовий барвник, робимо мордочку. Подаємо до святкового столу готовий торт.