Торт з вертикальними коржами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете не тільки смачно нагодувати, але і здивувати своїх близьких і гостей, тоді пропоную вам приготувати торт з вертикальними коржами. Це приголомшливий десерт, який викличе захват у кожного!
Відразу хочу сказати, що крем може бути у цього тортика абсолютно будь-який - вершковий сир, улюблений джем, фруктове желе і т.Д. Збірка проста і навіть якщо ви новачок в кондитерській справі, я впевнена, у вас все вийде. Прикрасити тортик можна за бажанням.
- Яйце - 9 штук
- Цукор - 240 грам
- Борошно - 270 грам
- Згущене молоко варене - 500 грам
- Вершковий сир - 400 грам
- Ванільний цукор - 30 грам
- Полуниця - За смаком (для декору)
- Цукрова пудра - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Кожен бісквіт я збиваю окремо. Для цього необхідно з'єднати 3 яйця, 10 грам ванільного і 80 грам звичайного цукру і збити до пишності.
Не перестаючи збивати, всипте 90 грам просіяного борошна.
Тісто має вийти досить щільним. Викладіть його на деко, застелене пергаментом і розрівняйте.
Випікайте бісквіт при температурі 180 градусів близько 15-18 хвилин.
Поверніть бісквіт в рулет і залиште остигати. Таким же чином спечіть інші бісквіти.
Після розріжте кожен пласт бісквіта навпіл і змастіть обраним кремом. У мене варене згущене молоко.
Акуратно згорніть рулетиком бісквіт. Після викладіть на другий пласт і продовжуйте згортати.
Ось, що вийде в результаті.
Вершковий сир збийте з цукровою пудрою. Так як згущене молоко сильно солодка, я додаю зовсім небагато пудри.
Вершковим кремом покрийте тортик.
І прикрасьте його за смаком. Залиште тортик просочуватися на годину-півтора.
Тортик готовий. Приємного чаювання!