Торт з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати торт із сиру, мені підказала моя сестра. У майстерності по кулінарії вона себе подає тільки як дегустатор. Але спробувавши її тортик, у мене був захват. Дуже смачний!
Так як сестриця у мене та ще ледащо, взяла собі вона на замітку найпростіший рецепт торта, який виручить в будь-якій ситуації. По суті, корж готовий, залишається тільки збити начинку і залишити на годину в духовці. На виході у вас вийде ніжний вершковий тортик, який буде танути в роті. Прикрасьте тортик свіжими фруктами і сиропом. Торт завжди буде виглядати нарядно і буде в центрі уваги.
- Сир - 300 грам
- Крем - 2, 5 склянки
- Кукурудзяний крахал - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Склянка
- Ванілін - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Галетное печиво - 200 грам
- Масло слвочное - 200 грам
Помістіть печиво в зіп-пакет.
Подрібніть печиво в крихту. Туди ж (в пакет) додайте топлене масло і щіпку кориці. Закрийте пакет і все добре перемішайте.
Розподіліть крихту на дно форми і утрамбуйте ложкою. Форму відправте в холодильник.
Збийте сир з цукром занурювальним блендером (або протріть сир через сито), щоб позбутися від зернистості сиру. Додайте ваніль, кукурудзяний крохмаль і сіль. Після того як консистенція стане однорідною, додайте сметану і перемішайте.
Наповніть форму сирною начинкою. І ставте випікатися в духову шафу, розігрітий до 180 градусів, протягом 50-60 хвилин.
Готовому сирному тортика дайте охолонути і після цього відправляйте на 3-4 години в холодильник.