Рецепт Торт з кислого молока фото

Торт з кислого молока
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Кисле молоко
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропонуємо рецепт, як приготувати торт з кислого молока. Така випічка виходить дуже домашньої і відмінно підходить для невеликих сімейних свят. Покрокова інструкція допоможе в приготуванні.

Опис приготування:

Для крему і прикрас можна використовувати будь-які інгредієнти. В даному випадком для крему змішали сметану з цукром і прикрасили все ягідками. Готується такий торт дуже просто і досить швидко, його не потрібно довго наполягати або просочувати, можна їсти практично відразу.

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Маргарин або вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Сода - ½ Чайних ложок
  • Кисле молоко - ½ Склянок
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
торт з кислого молока - фото крок 1
1. У мисці змішуємо маргарин (олія), цукор і какао. Маргарин (олія) беремо розм'якшений.
торт з кислого молока - фото крок 2
2. Все ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
торт з кислого молока - фото крок 3
3. До маси додаємо яйця і кисле молоко. Додаємо щіпку солі і пів чайної ложки соди.
торт з кислого молока - фото крок 4
4. Борошно заздалегідь просіюємо, щоб вона збагатилася киснем, і всипаємо в загальну масу.
торт з кислого молока - фото крок 5
5. Перемішуємо тісто до однорідної консистенції без грудочок. Форму для випікання змащуємо маслом і переливаємо отримане тісто. Випікаємо в духовці при температурі 180-200 градусів близько 40-60 хвилин.
торт з кислого молока - фото крок 6
6. Готовий торт дістаємо з духовки, трохи охолоджуємо і виймаємо з форми. Розрізаємо його на 2 коржа і перемащуємо сметаною з цукром.
торт з кислого молока - фото крок 7
7. З'єднуємо 2 коржа, верхівку торта змащуємо згущеним молоком або сметанним кремом, посипаємо вафельної стружкою і прикрашаємо ягідками або будь-якими фруктами.

Схожі рецепти