Рецепт Торт «три кота» фото

Торт «три кота»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Солодке, Торти

Хочете порадувати дітлахів тортиком із зображенням улюблених героїв мультика? тоді дивіться, як легко це зробити за допомогою мастики та харчових фломастерів!

Хочу поділитися з вами рецептом смачного і дуже солодкого тортика. Виходить він невеликим, але 8 частин його легко розділити. Для обтягування тортика я зробила мастику на основі згущеного молока і сухого молока. Відразу кажу: нічим не можна замінювати ні молоко, ні згущене молоко. Ця мастика солодка і м'яка, легко розкочується і ідеально сідає на тортик, але вона не підходить для ліплення фігурок. Для цих цілей потрібна мастика з маршмеллоу. А харчові фломастери відмінно малюють на будь-якій гладкій поверхні. Дивіться, як приготувати торт "три кота" і пробуйте!

  • Яйце велике - 4 штуки (для бісквіта)
  • Цукор - 1 Склянка (для бісквіта)
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка (з гіркою, для бісквіта)
  • Вершкове масло - 120 грам (для крему)
  • Згущене молоко - 260 грам (для крему)
  • Цукрова пудра - 120-150 г Грам (для мастики)
  • Сухе молоко (25%) - 75 грам (для мастики)
  • Згущене молоко - 50 грам (для мастики)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка (для мастики)
  • Фломастери харчові - За смаком
торт
1. Спочатку приготуйте бісквіт. Для цього знадобиться: мука, яйця, цукор. Для крему: згущене молоко і масло, масло залиште в теплі, щоб воно було кімнатної температури.
торт
2. Яйця з цукром збийте міксером до утворення пишної щільної піни.
торт
3. Частинами введіть борошно, міксером на малих обертах змішуйте до однорідного стану.
торт
4. Форму застеліть папером, змастіть маслом дно і борти. Перелийте тісто і випікайте при 180 градусах хвилин 30-40 в залежності від вашої духовки.
торт
5. Готовий бісквіт перевірте бамбуковою паличкою на готовність. Остудіть і вийміть з форми.
торт
6. Вершкове масло (кімнатної температури) з'єднайте зі згущеним молоком. Міксером на максимальних обертах збийте крем до пишної і гладкою консистенції.
торт
7. Готовий крем приберіть в холодильник на 30-40 хвилин.
торт
8. Поки крем і бісквіт остигають, потрібно приготувати мастику.
торт
9. З'єднайте 80 г цукрової пудри з 75 г сухого молока. Перемішайте. Іншу пудру залиште для підмішування.
торт
10. Додайте згущене молоко і лимонний сік. Почніть замішувати лопаткою мастику.
торт
11. Стіл присипте цукровою пудрою, вимішайте мастику до гладкого стану. Мастика з згущеного молока м'яка, гладка, ідеально підходить для обтягування торта. Покладіть її в пакет, щоб вона не сохла.
торт
12. Остиглий бісквіт розрізати на дві частини. Просочіть кожну половинку солодким сиропом. Потім змастіть половиною крему.
торт
13. Покладіть зверху другий корж. Кремом, що залишився змастіть боки і верх. Надішліть торт в холодильник на 1 час.
торт
14. Мастику розкачати не дуже тонко. Обтягніть торт. Праскою розгладьте верх і боки. Ображати знизу зайву мастику.
торт
15. Харчовими фломастерами намалюйте улюблених героїв з мультика. Тортик готовий!
торт
16. Пригощайте дітлахів!

Схожі рецепти