Торт «Швидко і смачно»
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто не любить довго возитися, але хоче порадувати сім'ю смачною випічкою, пропоную рецепт простого торта, який готується буквально 30-35 хвилин.
Мабуть, найскладніше в цьому рецепті, дочекатися поки торт просочиться. А для цього потрібно мінімум 3-4 годину. На наступний день це вже не торт, а повний захват. Ніжний, м'який і дуже смачний. Для того, щоб спекти такий торт в духовці, у вас піде мінімум годину - півтора. А на сковороді, 3-4 хвилини і корж готовий. Поки печеться один, ви розкочуєте наступний. Торт повністю відповідає своїй назві.
- Згущене молоко - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 350-400 грам
- Цукрова пудра - 4-5 Ст. Ложок
- Крем 20-30% - 400 мілілітрів
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
Приготуйте тісто. У миску викладіть згущене молоко.
Додайте яйце.
Всипте розпушувач.
Поступово додайте борошно. Її може знадобитися більше або менше зазначеної кількості в інгредієнтах, оскільки борошно різна.
Замісити еластичне, м'яке, НЕ липнуче до рук тісто.
Розділіть тісто на сім-вісім частин. Кожну частину розкачати до тонкий пласт. Викладіть пласт тіста на розпечену сковороду, наколи виделкою. Печіть з одного боку до золотистого кольору, потім з іншого.
Акуратно обріжте коржі, надаючи правильну круглу форму.
Приготуйте крем. Сметану жирність від 20 % і вище викладіть в миску і додайте цукрову пудру до смаку.
Акуратно перемішайте сметану з цукровою пудрою. Крем готовий.
Змастіть кремом коржі торта.
Обрізки коржів подрібніть в блендері або будь-яким іншим способом. Посипте торт.
Дайте торту просочитися декілька годин.
Після подавайте до чаю.