Рецепт Торт «Швидко і смачно» фото

Торт «Швидко і смачно»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Згущене молоко
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Для тих, хто не любить довго возитися, але хоче порадувати сім'ю смачною випічкою, пропоную рецепт простого торта, який готується буквально 30-35 хвилин.

Опис приготування:

Мабуть, найскладніше в цьому рецепті, дочекатися поки торт просочиться. А для цього потрібно мінімум 3-4 годину. На наступний день це вже не торт, а повний захват. Ніжний, м'який і дуже смачний. Для того, щоб спекти такий торт в духовці, у вас піде мінімум годину - півтора. А на сковороді, 3-4 хвилини і корж готовий. Поки печеться один, ви розкочуєте наступний. Торт повністю відповідає своїй назві.

  • Згущене молоко - 350 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 350-400 грам
  • Цукрова пудра - 4-5 Ст. Ложок
  • Крем 20-30% - 400 мілілітрів
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
торт
Приготуйте тісто. У миску викладіть згущене молоко.
торт
Додайте яйце.
торт
Всипте розпушувач.
торт
Поступово додайте борошно. Її може знадобитися більше або менше зазначеної кількості в інгредієнтах, оскільки борошно різна.
торт
Замісити еластичне, м'яке, НЕ липнуче до рук тісто.
торт
Розділіть тісто на сім-вісім частин. Кожну частину розкачати до тонкий пласт. Викладіть пласт тіста на розпечену сковороду, наколи виделкою. Печіть з одного боку до золотистого кольору, потім з іншого.
торт
Акуратно обріжте коржі, надаючи правильну круглу форму.
торт
Приготуйте крем. Сметану жирність від 20 % і вище викладіть в миску і додайте цукрову пудру до смаку.
торт
Акуратно перемішайте сметану з цукровою пудрою. Крем готовий.
торт
Змастіть кремом коржі торта.
торт
Обрізки коржів подрібніть в блендері або будь-яким іншим способом. Посипте торт.
торт
Дайте торту просочитися декілька годин.
торт
Після подавайте до чаю.

Схожі рецепти