Торт «Шапка мономаха»
(покроковий рецепт з фото)
Коли дивишся на цей чудовий торт, то здається, ніби він дійсно усипаний дорогоцінними каменями. Повірте, смак у нього такий же багатий, як і зовнішнє оздоблення.
Якщо ви найближчим часом очікуєте гостей, тоді я хочу поділитися з вами рецептом приготування торта "шапка Мономаха", який відмінно буде виглядати на будь-якому святковому столі. Якщо чесно, я ніколи не була сильна в випічці, але цей тортик настільки простий, що навіть мені впоратися з ним не склало особливих труднощів. Зараз я готую його досить часто, тому що у нього дуже ніжний смак, а фрукти надають йому деяку екзотичність, я ще додаю в нього журавлину, щоб надати смаку легку кислинку. Виходить дуже навіть цікавий тортик, який завжди розходиться на ура, мої друзі його просто обожнюють. Обов'язково спробуйте його приготувати, це не займе у вас багато часу і сил, а щоб ви краще з усім впоралися, я представляю вам свій простий рецепт торта "шапка Мономаха" .
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 2 склянки(1 - в тісто, 1 - в вершках)
- Крем - 4 склянки(1 - в тісто, 3 - в вершках)
- Молоко згущене - 150 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Какао - 1-2 Ст. Ложок
- Ананаси консервовані - 200 грам
- Персики консервовані - 200 грам
- Горіхи волоські - 1 Склянка
- Журавлина - 100 грам
- Шоколад - 100 грам









