Новорічні тістечка «Шапка Діда Мороза»
(покроковий рецепт з фото)
Новорічні тістечка "шапка Діда Мороза" можна приготувати на будь-якій основі - за печиво, доязикак, дріжджовому тесті. Знадобиться також вершковий сир і полуниця. Основу можна купити або приготувати самому.
Як приготувати новорічні тістечка "шапка Діда Мороза"?
1. Якщо ви використовуєте готове бісквітне тісто, тоді переходите до кроку 7.
Вони, хто буде пекти Брауні, змішайте в мисці сухі інгредієнти - ванілін, борошно, сіль, гашене соду.
2. В іншій мисці масло збийте міксером або блендером з цукром.
3. Змішайте сухі інгредієнти з олійно-цукрової сумішшю. Збивайте міксером до однорідної маси.
4. Продовжуючи збивати, введіть по одному яйця, потім всипте порошок какао.
5. Шоколад осколок (краще використовувати шоколадні краплі), додайте в тісто і перемішайте дерев'яною ложкою.
6. Підготуйте прямокутну форму для Брауні. Застелите її пергаментним папером або змастіть вершковим (рослинним) маслом. Викладіть тісто у форму і випікайте в духовці при температурі 175 градусів протягом 35-40 хвилин. Потім Браун остудіть.
7. З готового бісквіта виріжте тістечка - за допомогою формочки або чарочки.
8. Верхівку тістечка змастіть вершковим сиром.
9. На сир покладіть промиту полуничку і зробіть бумбончік з сиру. Основу полуниці можна зробити рівною, srezav рядок.
Новорічні тістечка "шапка Діда Мороза" готові!
Смачного!
Веселого і смачного Нового року!
- Вершкове масло - 225 грам
- Цукор - 2, 5-3 склянки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 180 грам
- Какао-порошок - 70 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки (загасити лимонним соком або оцтом)
- Шоколад - 180 грам (молочний або гіркий)
- Полуниця (ягоди) - 14-16 штук
- Вершковий сир - 50 грам
1. Якщо ви використовуєте готове бісквітне тісто, тоді переходите до кроку 7.
Вони, хто буде пекти Брауні, змішайте в мисці сухі інгредієнти - ванілін, борошно, сіль, гашене соду.
2. В іншій мисці масло збийте міксером або блендером з цукром.
3. Змішайте сухі інгредієнти з олійно-цукрової сумішшю. Збивайте міксером до однорідної маси.
4. Продовжуючи збивати, введіть по одному яйця, потім всипте порошок какао.
5. Шоколад осколок (краще використовувати шоколадні краплі), додайте в тісто і перемішайте дерев'яною ложкою.
6. Підготуйте прямокутну форму для Брауні. Застелите її пергаментним папером або змастіть вершковим (рослинним) маслом. Викладіть тісто у форму і випікайте в духовці при температурі 175 градусів протягом 35-40 хвилин. Потім Браун остудіть.
7. З готового бісквіта виріжте тістечка - за допомогою формочки або чарочки.
8. Верхівку тістечка змастіть вершковим сиром.
9. На сир покладіть промиту полуничку і зробіть бумбончік з сиру. Основу полуниці можна зробити рівною, srezav рядок.
Новорічні тістечка "шапка Діда Мороза" готові!
Смачного!
Веселого і смачного Нового року!