Новорічні тістечка «Шапка Діда Мороза»
(покроковий рецепт з фото)
Новорічні тістечка"Шапка Діда Мороза" можна приготувати на будь-якій основі - за печиво, доязикак, дріжджовому тесті. Знадобиться також вершковий сир і полуниця. Основу можна купити або приготувати самому.
Опис приготування:
Як приготувати новорічні тістечка"Шапка Діда Мороза" ?
1. Якщо ви використовуєте готове бісквітне тісто, тоді переходите до кроку 7.
Вони, хто буде пекти Брауні, змішайте в мисці сухі інгредієнти - ванілін, борошно, сіль, гашене соду.
2. В іншій мисці масло збийте міксером або блендером з цукром.
3. Змішайте сухі інгредієнти з олійно-цукрової сумішшю. Збивайте міксером до однорідної маси.
4. Продовжуючи збивати, введіть по одному яйця, потім всипте порошок какао.
5. Шоколад осколок (краще використовувати шоколадні краплі), додайте в тісто і перемішайте дерев'яною ложкою.
6. Підготуйте прямокутну форму для Брауні. Застелите її пергаментним папером або змастіть вершковим (рослинним) маслом. Викладіть тісто у форму і випікайте в духовці при температурі 175 градусів протягом 35-40 хвилин. Потім Браун остудіть.
7. З готового бісквіта виріжте тістечка - за допомогою формочки або чарочки.
8. Верхівку тістечка змастіть вершковим сиром.
9. На сир покладіть промиту полуничку і зробіть бумбончік з сиру. Основу полуниці можна зробити рівною, srezav рядок.
Новорічні тістечка"Шапка Діда Мороза" готові!
Смачного!
Веселого і смачного Нового року!
- Вершкове масло - 225 грам
- Цукор - 2, 5-3 склянки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 180 грам
- Какао-порошок - 70 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки (загасити лимонним соком або оцтом)
- Шоколад - 180 грам (молочний або гіркий)
- Полуниця (ягоди) - 14-16 штук
- Вершковий сир - 50 грам
1. Якщо ви використовуєте готове бісквітне тісто, тоді переходите до кроку 7.
Вони, хто буде пекти Брауні, змішайте в мисці сухі інгредієнти - ванілін, борошно, сіль, гашене соду.
2. В іншій мисці масло збийте міксером або блендером з цукром.
3. Змішайте сухі інгредієнти з олійно-цукрової сумішшю. Збивайте міксером до однорідної маси.
4. Продовжуючи збивати, введіть по одному яйця, потім всипте порошок какао.
5. Шоколад осколок (краще використовувати шоколадні краплі), додайте в тісто і перемішайте дерев'яною ложкою.
6. Підготуйте прямокутну форму для Брауні. Застелите її пергаментним папером або змастіть вершковим (рослинним) маслом. Викладіть тісто у форму і випікайте в духовці при температурі 175 градусів протягом 35-40 хвилин. Потім Браун остудіть.
7. З готового бісквіта виріжте тістечка - за допомогою формочки або чарочки.
8. Верхівку тістечка змастіть вершковим сиром.
9. На сир покладіть промиту полуничку і зробіть бумбончік з сиру. Основу полуниці можна зробити рівною, srezav рядок.
Новорічні тістечка"Шапка Діда Мороза" готові!
Смачного!
Веселого і смачного Нового року!