Рецепт Торт «Salatnyi» фото

Торт «Salatnyi»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Страви без випічки
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5

Дуже ніжний салат, легкий і не дорогий)

Сайра додає родзинки салатик.

Опис приготування:

Не судіть суворо, це мій перший рецепт.

  • Яйця - 5 штук (якщо маленька порція можна покласти і менше яєць, наприклад 3.)
  • Сирок плавлений - 150 грам (можна змішати з голландським)
  • Майонез - до 300 грам (майонез можна додавати за смаком.)
  • Цибулина - 1-2 штук (лук необхідно для початку замаринувати.)
  • Вершкове масло - 150 грам (необхідно приморозив, для того щоб легше піддавалося тертці.)
  • Концерва сайри / тунця - 200-300 грам (бажано взяти сайру, але можна замінити і тунцем.)
торт
Інгредієнти які нам потрібні (єдине, я взяла 3 яйця)
торт
1 шар)
Візьмемо білки від яєць і натремо їх на тертці.
Обов'язково у висячому положенні терти! Щоб шари були пишними.
торт
2) натремо сир
торт
3) Беремо нашу рибку і мнемо її виделкою, щоб вийшла майже однорідна маса.
торт
4) Тепер акуратно покриваємо наші 2 шару рибкою.
торт
5) Беремо вже замаринований, дрібно-нарізану цибулю і покриваємо їм рибу.
Лук повинен добре бути замаринованим!
торт
Мажемо все майонезом.
Бажано не жирним, так як салат і так живильний.
торт
Трьом зверху жовтки 3х яєць.
торт
Беремо заморожене масло і трьом зверху.
торт
Беремо майонез і покриваємо.
Щоб було без грудочок.
торт
Потім беремо трьом для прикраси зверху жовтки залишилися 2х жовтків.
(на фото вийшло не гладеньким, потім він трохи спав. Рекомендовано ще потримати салатик в холодильнику, хоч пару годин. Він просочиться і буде ще смачніше.

Схожі рецепти