Торт «Робокар»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Торт"Робокар" роблять з бісквіту, легкого крему і мастики, тому що він призначається дітям. Цей торт зазвичай дарують маленьким хлопчикам, адже вони так люблять героїв своїх мультфільмів.
Опис приготування:
Торт "робокар" зовсім неважко прикрасити. Готовому бісквіту потрібно дати добре охолонути, а тільки потім різати і обробляти. Розкачайте мастику діаметром більшим, ніж діаметр торта, щоб вільно закрити боки. Низ зробіть темним, верх червоним, помаранчевим або рожевим. З мастики інших квітів зробіть дрібні елементи. Навіть для першого разу у вас повинно вийти непогано і вже точно буде смачно. Торт прослоенний перед обробкою мастикою можна охолодити. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйця - 9 штук
- Цукор - 1, 5 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Вершки 35 % - 1, 5 склянки
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Мастика різнобарвна - 500-700 грам
Збити яйця з цукром.
Додати борошно, замісити тісто.
Випекти два круглих коржа, один менше, інший більше.
Збити вершки.
Бісквіти розрізати і прошарками кремом.
Для прикраси торта використовуйте мастику.
Прикрасьте торт різнокольоровою мастикою.