Рецепт Торт «Наполеон» з дуже смачним кремом фото

Торт «Наполеон» з дуже смачним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл , День народження , Ювілей
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 8
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Прекрасний торт"Наполеон" настільки популярний, що постійно зазнає якісь зміни, в залежності від уподобань кулінарів. І я не відстаю, пропоную вам свій рецепт приготування торта.

Опис приготування:

Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати торт"Наполеон" з дуже смачним кремом. Я зараз говорю про класичний заварний. По мені, немає нічого кращого для такої випічки, ніж класична рецептура. Вам теж повинен припасти до душі цей рецепт, який захочеться випікати майже на всі домашні торжества.

  • Маргарин - 200 грам
  • Борошно - 600 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Горілка або коньяк - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Волоський горіх - 100 грам
торт
Треба зробити 2 різні тести. Для першого змішайте 200 г борошна і розм'якшеного маргарину. Замішайте масу.
торт
Тепер черга другого тесту. У склянці збийте яйця з содою.
торт
Додайте в цей же стакан горілку. Долийте воду кімнатної температури до 200 мл. Перемішайте рідину.
торт
До залишився борошні додайте яєчну рідина. Замішайте тісто.
торт
З цього тіста розкачайте корж в 1 см завтовшки.
торт
Зверху на корж викладіть перший тест. Розтягніть його так, як показано на фото.
торт
Складіть шари конвертом, складаючи всі краї в середину.
торт
Потім знову розкачайте тісто в корж. Це повторіть 4 рази: ставити konvertom, знову розкачайте.
торт
В результаті складіть тісто конвертом. Приберіть його на 1 годину в морозилку.
торт
Поки займіться кремом. Змішайте цукор з 2 ст. Ложками борошна.
торт
Додайте в суху суміш яйця. Збийте її блендером, вливання 60 мл молока.
торт
Решту молока доведіть до легкого кипіння на невеликому вогні. Влийте в нього масу з попереднього кроку. Знову доведіть крем до кипіння, постійно помішуючи. Густу масу залиште остигати.
торт
У остиглий крем додайте м'яке масло. Збийте все блендером.
торт
Готове тісто розділити на 2 частини, а потім кожну ще на 5 частин. Всі шматочки розкачайте в тонкі коржі.
торт
Кожну частину виріжте за розміром однієї круглої форми.
торт
Коржі випікайте при 200 градусах в духовці протягом 5-7 хвилин на пергаментному папері.
торт
Залишки тесту теж розкачайте в довільну форму і випікайте.
торт
Подрібніть в крихту горіхи і залишки від коржів.
торт
Зберіть торт. Укладайте один на одного коржі, промащуючи їх кремом.
торт
Самий верхній шар промажьте кремом. Прикрасьте торт горіхами і крихтою.
торт
Залиште"Наполеон" мінімум на ніч в холодильнику для просочення. Приємного чаювання!

Схожі рецепти