Торт «Наполеон» з дуже смачним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний торт "наполеон" настільки популярний, що постійно зазнає якісь зміни, в залежності від уподобань кулінарів. І я не відстаю, пропоную вам свій рецепт приготування торта.
Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати торт "наполеон" з дуже смачним кремом. Я зараз говорю про класичний заварний. По мені, немає нічого кращого для такої випічки, ніж класична рецептура. Вам теж повинен припасти до душі цей рецепт, який захочеться випікати майже на всі домашні торжества.
- Маргарин - 200 грам
- Борошно - 600 грам
- Цукор - 400 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Горілка або коньяк - 2 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Волоський горіх - 100 грам
Треба зробити 2 різні тести. Для першого змішайте 200 г борошна і розм'якшеного маргарину. Замішайте масу.
Тепер черга другого тесту. У склянці збийте яйця з содою.
Додайте в цей же стакан горілку. Долийте воду кімнатної температури до 200 мл. Перемішайте рідину.
До залишився борошні додайте яєчну рідина. Замішайте тісто.
З цього тіста розкачайте корж в 1 см завтовшки.
Зверху на корж викладіть перший тест. Розтягніть його так, як показано на фото.
Складіть шари конвертом, складаючи всі краї в середину.
Потім знову розкачайте тісто в корж. Це повторіть 4 рази: ставити konvertom, знову розкачайте.
В результаті складіть тісто конвертом. Приберіть його на 1 годину в морозилку.
Поки займіться кремом. Змішайте цукор з 2 ст. Ложками борошна.
Додайте в суху суміш яйця. Збийте її блендером, вливання 60 мл молока.
Решту молока доведіть до легкого кипіння на невеликому вогні. Влийте в нього масу з попереднього кроку. Знову доведіть крем до кипіння, постійно помішуючи. Густу масу залиште остигати.
У остиглий крем додайте м'яке масло. Збийте все блендером.
Готове тісто розділити на 2 частини, а потім кожну ще на 5 частин. Всі шматочки розкачайте в тонкі коржі.
Кожну частину виріжте за розміром однієї круглої форми.
Коржі випікайте при 200 градусах в духовці протягом 5-7 хвилин на пергаментному папері.
Залишки тесту теж розкачайте в довільну форму і випікайте.
Подрібніть в крихту горіхи і залишки від коржів.
Зберіть торт. Укладайте один на одного коржі, промащуючи їх кремом.
Самий верхній шар промажьте кремом. Прикрасьте торт горіхами і крихтою.
Залиште "наполеон" мінімум на ніч в холодильнику для просочення. Приємного чаювання!