Рецепт Торт «Наполеон» без випічки (переможець) фото

Торт «Наполеон» без випічки (переможець)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Лаваш , Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти , Без випічки , Наполеон
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Думаєте, неможливо зробити цілий торт за тридцять хвилин? звучить фантастично, але це цілком реальне завдання. Розповім кілька хитрощів, як приготувати торт «Наполеон» без випічки (переможець).

Опис приготування:

Є кілька варіантів приготування ледачого торта. Його основу можна зробити з печива (крекери, пісочне, листкове), з тонкого вірменського лаваша або використовувати готові коржі з магазину. Крем можна зробити класичний або на основі згущеного молока. У вас піде більше часу на його просочення, ніж на приготування.

  • Тонкий лаваш - 300 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Цукровий пісок - 50 грам
  • Екстракт ванілі - За смаком
торт
1. Виріжте з вірменських тонких коржів необхідну форму.
торт
2. У миску всипте крохмаль, додайте цукровий пісок, ванільний екстракт і вбийте курячі яйця.
торт
3. Скористайтеся електричним міксером, збийте масу до однорідної суміші без грудочок.
торт
4. В сотейник влейте молоко, відправте його на слабкий вогонь.
торт
5. Не доводьте його до кипіння, а лише гарненько підігрійте, потім влийте в нього яєчну суміш з цукром і крохмалем.
торт
6. Гарненько перемішайте вміст сотейника, щоб не утворилися грудочки. Варіть крем на слабкому вогні до утворення густої маси. Зніміть крем з вогню і накрийте плівкою, залиште для охолодження.
торт
7. Викладіть один корж з лаваша і змастіть його кремом.
торт
8. Накрийте другим коржем і знову змастіть кремом, виконайте ті ж дії з рештою коржами.
торт
9. Останній корж підсушіть на сухій сковороді або в духовці.
торт
10. Розкришіть корж на дрібні шматочки, вони знадобляться нам для прикраси.
торт
11. Посипте крихтою верхній шар торта, відправте його в холодильник на кілька годин, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти