Рецепт Торт «Наполеон» без випічки (переможець) фото

Торт «Наполеон» без випічки (переможець)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Яйця, Лаваш, Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Торти, Без випічки, Наполеон

Думаєте, неможливо зробити цілий торт за тридцять хвилин? звучить фантастично, але це цілком реальне завдання. Розповім кілька хитрощів, як приготувати торт «Наполеон» без випічки (переможець).

Є кілька варіантів приготування ледачого торта. Його основу можна зробити з печива (крекери, пісочне, листкове), з тонкого вірменського лаваша або використовувати готові коржі з магазину. Крем можна зробити класичний або на основі згущеного молока. У вас піде більше часу на його просочення, ніж на приготування.

  • Тонкий лаваш - 300 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Цукровий пісок - 50 грам
  • Екстракт ванілі - За смаком
торт
1. Виріжте з вірменських тонких коржів необхідну форму.
торт
2. У миску всипте крохмаль, додайте цукровий пісок, ванільний екстракт і вбийте курячі яйця.
торт
3. Скористайтеся електричним міксером, збийте масу до однорідної суміші без грудочок.
торт
4. В сотейник влейте молоко, відправте його на слабкий вогонь.
торт
5. Не доводьте його до кипіння, а лише гарненько підігрійте, потім влийте в нього яєчну суміш з цукром і крохмалем.
торт
6. Гарненько перемішайте вміст сотейника, щоб не утворилися грудочки. Варіть крем на слабкому вогні до утворення густої маси. Зніміть крем з вогню і накрийте плівкою, залиште для охолодження.
торт
7. Викладіть один корж з лаваша і змастіть його кремом.
торт
8. Накрийте другим коржем і знову змастіть кремом, виконайте ті ж дії з рештою коржами.
торт
9. Останній корж підсушіть на сухій сковороді або в духовці.
торт
10. Розкришіть корж на дрібні шматочки, вони знадобляться нам для прикраси.
торт
11. Посипте крихтою верхній шар торта, відправте його в холодильник на кілька годин, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти