Наполеон без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами класичний рецепт наполеона без випічки. Звичайно. Справжня класика - це коли ви коржі самі печете, але зараз так багато готових коржів у продажу, що все більше дівчат їх купують!
Це дуже простий рецепт наполеона без випічки, і я з радістю з вами поділюся! Особисто я просто обожнюю Наполеон у всіх його консистенція і видах, тому і вам настійно рекомендую спробувати цей "швидкий" варіант цього смачного тортика. Він точно сподобається і вам. І вашим близьким!
- Коржі для Наполеона - 6-8 штук
- Яйця - 4 штуки (бажано - тільки жовтки, але можна і кілька білків залишити)
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Вершки нежирні - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 240 грам
1. Коржі складаємо один на одного і міряємо, наскільки рівні. Акуратно обріжте і надайте майбутньому торту форму.
2. Тепер змішаємо окремо лимонний сік і цедру лимона разом з 3/4 склянками цукру. Окремо збиваємо жовтки з цукром, що залишився. Поки не побіліють, потім додамо вершки, масло і молоко, перемішаємо до однорідності. І ось тільки тепер ці дві суміші кремів з'єднаємо.
3. Рясно змащуємо торт кремом між коржами, зверху і з боків. Посипаємо залишилася крихтою від коржів.
4. Тепер нехай постоїть в холодильнику хоча б дві-три години. А потім його вже можна подавати!