Рецепт Торт Міккі Маус фото

Торт Міккі Маус
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершки , Яйця
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Подаруйте діткам радість і приготуйте красивий і смачний торт Міккі Маус. Знаменитий мультяшний герой викритий в шоколадну одяг з креязикам наповненням і прикрашений желатином.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування торта"Міккі Маус" . Замість звичайного какао, можна використовувати"Несквик" , адже він має більш солодкий смак, що більше підходить діткам. Прикраса готового торта - справа індивідуальна, тут потрібно проявити весь свій креатив, використавши підручні засоби та інгредієнти, наявні. Хай щастить!

  • Борошно - 1 Склянка (з розпушувачем)
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка(+ 1 ст.Л. Для крему)
  • Масло рослинне - 3/4 склянки
  • Вершки - 1/2 склянки(+ 1/2 склянки для крему)
  • Какао - 1 Склянка
  • Zhelatinki - 1 За смаком (для прикраси)
  • Шоколад чорний - 1 За смаком (для прикраси)
торт Міккі Маус - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
торт Міккі Маус - фото крок 2
Поділяємо яйця на жовтки і білки. Білки збиваємо з однією половиною склянки цукру. Жовтки збиваємо з іншою половиною склянки цукру.
торт Міккі Маус - фото крок 3
Додаємо до жовтків, рослинна олія, вершки і борошно, просіяне з розпушувачем і какао. Збиваємо, потім акуратно вводимо білки, перемішуємо.
торт Міккі Маус - фото крок 4
Перекладаємо масу в форму і випікаємо в духовці 40 хвилин, температура 170 градусів.
торт Міккі Маус - фото крок 5
Для крему: міксером збиваємо вершки з цукром. Покриваємо остиглий бісквіт кремом. Розтопленим шоколадом малюємо мордочку Міккі. Прикрашаємо желатінкамі і ставимо в холодильник для застигання на 2 годину. Смачного!

Схожі рецепти