Торт Міккі Маус
(покроковий рецепт з фото)
Подаруйте діткам радість і приготуйте красивий і смачний торт Міккі Маус. Знаменитий мультяшний герой викритий в шоколадну одяг з креязикам наповненням і прикрашений желатином.
До вашої уваги - простий рецепт приготування торта "міккі Маус" . Замість звичайного какао, можна використовувати "несквик", адже він має більш солодкий смак, що більше підходить діткам. Прикраса готового торта - справа індивідуальна, тут потрібно проявити весь свій креатив, використавши підручні засоби та інгредієнти, наявні. Хай щастить!
- Борошно - 1 Склянка (з розпушувачем)
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка(+ 1 ст.Л. Для крему)
- Масло рослинне - 3/4 склянки
- Вершки - 1/2 склянки(+ 1/2 склянки для крему)
- Какао - 1 Склянка
- Zhelatinki - 1 За смаком (для прикраси)
- Шоколад чорний - 1 За смаком (для прикраси)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Поділяємо яйця на жовтки і білки. Білки збиваємо з однією половиною склянки цукру. Жовтки збиваємо з іншою половиною склянки цукру.
Додаємо до жовтків, рослинна олія, вершки і борошно, просіяне з розпушувачем і какао. Збиваємо, потім акуратно вводимо білки, перемішуємо.
Перекладаємо масу в форму і випікаємо в духовці 40 хвилин, температура 170 градусів.
Для крему: міксером збиваємо вершки з цукром. Покриваємо остиглий бісквіт кремом. Розтопленим шоколадом малюємо мордочку Міккі. Прикрашаємо желатінкамі і ставимо в холодильник для застигання на 2 годину. Смачного!