Рецепт Торт «Метелиця» фото

Торт «Метелиця»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Випічка, Солодке, Торти

Напередодні новорічних свят хочу запропонувати рецепт гарного і смачного торта. Рецепт настільки простий, що з ним впорається будь-яка господиня.

Торт виходить дуже ніжним, м'яким, в міру солодким. Гарний і смачний він буде до речі до будь-якого святкового столу. Хочу відзначити деякі деталі приготування. Горіхи беріть будь-які, цукор кладіть до смаку і прикрашайте як вам подобається. Хай щастить!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Крем 25-30% жирності - 500 грам
  • Цукрова пудра - 70 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Мастика біла - 100 грам
  • Шоколад - 20 грам
деліктне
Збийте міксером цукор з маслом. Відокремте жовтки від білків і додайте в миску.
деліктне
Білки збийте в пишну, стійку піну і викладіть в тісто. Перемішайте з іншими інгредієнтами.
деліктне
Приготоване тісто викладіть у форму, змащену маслом або застеліть Пекарській папір на дно форми.
деліктне
Поки корж для торта остигає, приготуйте крем. Жирну сметану змішайте з цукровою пудрою і ванільним цукром. Я не люблю дуже солодкі торти, мені вистачило 3-4 столових ложки цукрової пудри. Ви орієнтуйтеся на свій смак.
деліктне
Підійшла черга прикрасити торт. Тут догм немає і кожен це робить по смаку і наявності продуктів. Пропоную свій варіант прикраси торта. З трьох білків яєць, склянки цукру і харчового барвника приготувала безе.
деліктне
Безе виклала на верх торта, а сніжинки з боків.
деліктне
Дайте торту просочитися 3-4 години і можна подавати до чаю.

Схожі рецепти