Торт «ідеал»
(покроковий рецепт з фото)
З чаєм або кавою, на день народження або Новий рік - перед вами ідеальний торт! Та ще й рецепт приготування простий навіть для новачків. Дивимося і запам'ятовуємо.
По-моєму, найідеальнішої випічка - з бісквіту. Для того, щоб він вийшов хорошим, у вас повинна бути хороша духовка: тісто має підійти і як слід спекти. Для приготування торта "ідеал" нам буде потрібно три бісквітних коржа. Замість коньяку можна використовувати горілку. В цілому, в цьому торті є все - і мідь, і горішки, і коньячок, кожному сподобається! дивимося рецепт.
- Яйця - 3 штуки (для тіста)
- Цукор - 1, 5 склянки (для тіста)
- Мед - 3 Ст. Ложки (для тіста)
- Горіхи - 100 грам (для тіста)
- Коньяк - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - - За смаком
- Сода - - За смаком
- Варена згущене молоко - 1 штука (для крему)
- Олія - 200 грам (для крему)
- Горіхи - 100 грам (для крему)
- Лимон - 1 штука (для крему)
Поки нагрівається духовка (нам потрібно 180 З), розітріть разом яйця, цукор, мідь, горіхи, коньяк і ваніль. Краще міксером, горіхи можете подрібнити блендером.
Окремо змішайте борошно і соду, потім додайте в яєчну масу.
Готове тісто ділимо на три частини і випікаємо по три коржа. Тим часом робимо крем: горіхи подрібніть (можна їх попередньо поколоти).
Змішуємо горіхи з маслом і згущеним молоком, додаємо сік лимона (можна і м'якоть, якщо як слід розмолоти).
Готовим коржам даємо охолонути, а потім вже змащуємо кремом.
Ось і готовий наш торт "ідеал"! Не складно, правда?
Подавати можна, прикрасивши ще зверху цілими горішками. Смачного!
Подавати можна, прикрасивши ще зверху цілими горішками. Смачного!